Beauty

Bobbi Brown start eigen blog

Goed nieuws voor alle liefhebsters van beautyblogs! Jullie kunnen vanaf woensdag een nieuwe blog aan het favorietenlijstje toevoegen. Want ook make-up artist Bobbi Brown begint eindelijk haar eigen blog. Dat werd tijd!

bobbibrownblog

Meiden die vaak de Bijenkorf binnenlopen hebben de make –up afdeling van make-up artist Bobbi Brown vast wel eens gezien. Bobbi werd bekend met haar eigen cosmeticalijn voor vrouwen met een donkere huid. Ze vond zelf dat de meeste producten voor dit huidtype er veel te onnatuurlijk uitzagen en ging daarom zelf aan de slag.

bobbibrownblog

De make –up lijn begon in 1991 met een lipstick en binnen mum van tijd was er een hele collectie te koop vanwege het gigantische succes. Bobbi hoopte in een maand tijd van de eerste lipstick honderd stuks te verkopen, maar dit gebeurde al binnen een dag!

bobbibrownblog

Bobbi gaat bloggen over alles wat haar bezighoudt, zoals evenementen, de nieuwste producten, make-up tutorials en geeft ze ons haar lekkerste recepten. En laat dat nou net zijn wat wij ook graag lezen. De make-up artist update haar blog met de naam Everything Bobbi op maandag, woensdag en vrijdag. We zijn benieuwd naar het nieuwe leesvoer!

Vandaag is hij officieel geopend! Surf naar bobbilovesblog.com en laat ons vooral weten wat jij er van vindt.

Wat zijn jouw favoriete beautyblogs?

Bron beeld: wwd.com, bobbibrowncosmetics.com

Door Brenda