Beauty

Beautykuurtjes deel 2

Jullie lazen al eerder van die handige, maar beetje vreemde beautykuurtjes. Volgens Girlscene kun je er nooit genoeg van hebben. Dus daarom nog meer leuke tips! Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar jouw beauty-geheim qua kuurtjes, dus laat je reactie achter.

beautykuurtjes deel 2

Honing
De tijd van gebarsten lippen en koortsblaasjes is altijd vervelend. Hiertegen bestaan honderden zalfjes en andere crèmes. Maar ook honing gaat dit tegen. Honing hydrateert en zorgt voor een snellere genezing. Enige nadeel: je lippen gaan er lekker van plakken!

Citroen + soda
Speur in de kast met wasmiddelen naar een pak soda, doe er een beetje van op een schijfje citroen en wrijf dit kuurtje over je nagels. Doe dit regelmatig en je merkt dat je nagels er over een tijdje witter uitzien.

beautykuurtjes deel 2

Ei erbij
Heb je vaak last van een vette huid? Probeer dit eiwit wondermiddeltje eens. Smeer, na het reinigen, eens een laagje eiwit op je gezicht. Dit voelt wel een beetje vreemd, maar het schijnt erg goed te helpen tegen een vette huid.

Waar citroen allemaal wel niet goed voor is
Nog een low budget kuurtje over citroen. Citroenen zitten vol vitamines die goed zijn voor your face. Dus probeer eerst deze tip voordat je dure crèmes aanschaft. Wrijf wat schijfjes citroen over je gezicht, dit zorgt ervoor dat je gezicht een mooie teint krijgt.

beautykuurtjes deel 2

Avondritueel
De meeste meiden doen het vast misschien wel al, maar wisten jullie dat het elke avond borstelen van je haar zorgt voor een mooiere glans? Door het borstelen worden de oliën verspreid, deze houden het haar en de hoofdhuid gezond.

Avocadokuur
Nog een handige haarkuur en dit keer met avocado’s. Pureer twee avocado’s, smeer hett mengsel door je haar, wacht ongeveer tien minuutjes voordat je de groene smurrie uitspoelt. Wat zal je haar weer stralen!

beautykuurtjes deel 2

Stijltip
Meiden, styling crème is niet meer nodig. Gebruik (een scheutje) olijfolie! Dit zorgt voor een beschermlaagje over je haar en het geeft ook nog een mooie glans. Natuurlijk niet te veel, aangezien je haren anders in no time weer vettig zijn.

Groene theezakjes
Niet alleen is groene thee lekker om te drinken, de theezakjes hebben ook nog een andere handige functie. Leg ze zo’n twintig minuutjes in de koelkast. ‘In de koelkast?’ Ja meiden, in de koelkast. Maak ze daarna een beetje nat en leg ze op je ogen. Handig na een avondje gepartyd te hebben. Dit kuurtje gaat namelijk wallen tegen!

Weten jullie nog meer leuke beautykuurtjes?

Bron beeld: weheartit.com

Door Evi