Beauty

Christina Aguilera onthult parfum

Het is zoet, bloemig en het heeft vrouwelijke vormen. Dat is Secret Potion, het nieuwste parfum van Christina Aguilera! De zangeres omschrijft het geurtje als feminine met een sensuele twist.

Christina Aguilera onthuld parfum

Christina weet wat vrouwen willen. Het is alweer het vijfde parfum van de zangeres en ideaal voor een avondje uit!  In het parfum ruik je een mix van oriëntaalse bloemen en exotisch fruit. Christina heeft gekozen voor een parfum extracten van passievrucht, sinaasappelbloesem, jasmijn, musk, witte lotusbloem en citrusnoten van limoen en mandarijn.

Mijn nieuwe geur geeft vrouwen zelfvertrouwen, het is die geheimzinnige finishing touch waarmee vrouwen de hele wereld aankunnen,” aldus Christina

De boodschap is duidelijk. Met haar parfum wil zij dat vrouwen sensualiteit en zelfvertrouwen uitstralen, twee eigenschappen die tevens in elk detail van het design terugkomen. De verpakking is mysterieus zwart met magenta accenten.

Christina Aguilera onthuld parfum

Christina Aguilera onthuld parfum

Het flacon is afgeleid van het vrouwelijk lichaam, met rondingen, een taille en een medaillon om haar hals. Christina’s finishing touch is het sieraad. Het 15ml flacon heeft een leuk bedeltje en en het 30ml en 50ml flesje hebben elk een klein gegraveerd spiegelhangertje. Cute!

De flacons & de prijzen:

Eau de Parfum – 15ml, prijs € 18,-
Eau de Parfum – 30ml, prijs € 27,-
Eau de Parfum – 50ml, prijs € 37,-
Shower Gel – 150 ml, prijs € 9,95
Body Lotion – 150 ml, prijs € 9,95
Deodorant Spray – 150 ml, prijs € 9,95

Bekijk ook de commercial!

 

Hoofdredacteur Marjolein heeft onlangs de perspresentatie van het parfum bijgewoond in München en sprak met Christina over haar nieuwste geurtje. Binnenkort het report op Girlscene!

Door Marjolein