Beauty

Liefs, Lush

Wil jij je geheime lover verrassen of wil je zeggen dat je heel veel van je liefje houdt? Dan is Valentijn daar de ultieme gelegenheid voor. Maar degene die je zeker niet moet vergeten te verwennen, dat ben jijzelf!

En waar kan dat beter dan bij Lush. Want ook zij vieren de liefde! Met veel romantische zeepjes, smeerseltjes en andere heerlijk ruikende doucheschuimpjes. Kijk mee, want deze producten zijn toch om vlinders van in je buik te krijgen!

SWEETHEART – soap, prijs € 5,95 – per 100 gram

lush

Wat een schattig zeepje! Leuk voor jezelf, maar ook leuk om aan je vriendje te geven. Want, iedereen wilt toch wel een sweetheart genoemd worden? Ook zal jouw liefje heerlijk zoet gaan ruiken van dit stuk zeep, want hij is onder meer gemaakt van jasmijnolie en een vleugje vanille.

LOVE POTION – Massage Bar, prijs € 10,95 – per stuk

lush

Deze Massage Bar brengt misschien wel de liefde in je leven! Want how romantic is het geven van massage aan hem? Lovely geuren als appelbloesem, limoengras en kaneel zullen zijn doen smelten.

CHOU CHOUI LOVE YOU – ToothyTabs, prijs nog niet bekend –
een doosje bevat 40 tabs

lush

Houd jij van rozen? Dan is deze rozengeurtandpasta iets voor jou. Kauw een Toothy Tab helemaal fijn, poets je tanden twee minuten met een vochtige tandenborstel. Spoel daarna even je mond en jij bent klaar voor die spannende date.

A MILLION KISSES – lip tint, prijs € 9,25 – per stuk

lush

Jouw lippen zullen lekker zacht aanvoelen en heerlijk naar rozen ruiken met deze lipbalsem! A Million Kisses kun je ook gebruiken als blush om je jukbeenderen een mooie rode kleur te geven.  

THE LEAP FROG – BathBallistic, prijs € 4,95 – per stuk

lush

Deze liefdeskikker is terug van weggeweest. Alleen heeft hij een andere naam, omdat 2012 een schrikkeljaar is! Zal dit groene beestje veranderen in een prins als we hem kussen of zal hij eerder oplossen in het badwater?

25;43 – parfum, prijs € 11,95 – solidperfume, prijs € 24,95 – 10 ml, prijs € 49,95 – 30 ml

lush

De perfecte geur voor een romantische dag compleet te maken. De belangrijkste noten zijn limoen, tonka, een vanille ‘knuffel’ en een ylangylang ‘kus’. We moeten nog wel even wachten tot deze parfum te koop is. Vanaf 4 februari zal hij in de Lush (online)winkels verkrijgbaar zijn.

MAGIC MUSHROOM – BubbleBar, prijs € 4,25 – per stuk

lushDeze rood met witte stippen paddenstoel tovert schuimende, naar aardbeien en vanille geurende magie in je bad. Dat wordt heerlijk badderen!

DO KNOT DISTURB – gift, prijs € 29,95 – per stuk

lush

Dit cadeau bevat alles wat je nodig hebt voor een romantisch weekendje samen. Alles is verpakt in een mooie rode sjaal, met een ‘Do Knot Disturb’ deurhanger. Verder vind je in dit pakket een SexBombBathBallistic. een DirtyToothyTabs voor een frisse adem en schone tanden, een naar jasmijn ruikende zeep en de Soft Coeur Massagebar met echte chocolade! Dus dat wordt genieten met z’n tweetjes!

PS I LOVE YOU – gift, prijs € 32,50 – per stuk

lush

Deze giftbox zit vol romantische producten om een speciaal iemand te laten weten dat je van hem of haar houdt. Geïnspireerd op handgeschreven liefdesbrieven, is dit cadeau versierd met romantische berichtjes (perfect om leuke herinneringen in te bewaren). Deze box bevat Bevat It’s RainingMen showergelvol zoete honing, de Sweetheart zeep, een Soft Coeur Massagebar met chocola en een SilkyUnderweardustingpowdermet de geur van jasmijn.

LOTS OF LOVE – gift, prijs € 44,95 – per stuk

lush

In deze mooie ronde box, beschilderd met roze bloemen, vind je een aantal speciale Valentijnsproducten, samen met een paar romantische lekkernijen uit ons vaste assortiment.
Wat zit er in:SexBombBathBallistic, LeapFrogBathBallistic, MagicMushroomBubble Bar, Sweetheartzeep (100 gram), Ro’sArganBody Conditioner (45 gram), Sweet Lipslip scrub.

LOVE BUG KNOT WRAP, prijs € 3,95 – per stuk

lush

Maak een mooi pakketje van je cadeautjes door ze te verpakken in dit schattige lieveheersbeesje! Deze verpakking is al een cadeautje op zich.

Deze producten zijn zowel online als in de winkels van Lush te koop.

Ga jij een speciaal iemand met Valentijn verrassen?

Door Evi