Beauty

10 beautytips van professionals

Loopt dat lijntje boven je oog bij jou ook altijd uit op een grote mislukking? Heb je last van onzuiverheden? Gele nagels? Futloos haar? Wij geven je vandaag tien beautytips van professionals.

Beautytips van professionals

– Vind jij het ook zo lastig om een strak lijntje boven je oog te trekken met eyeliner? Beauty redacteur Ysolt Usigan van online krant de Huffington Post trekt eerst een lijntje met een potlood (want dit is makkelijker dan vloeibare eyeliner) en zet daar overheen een lijntje met vloeibare eyeliner, het is dan meer een kwestie van inkleuren. Je lijntje blijft langer en mooier zitten!

– Amy Goodman, schrijfster van ‘Wear This, Toss That’ heeft vaak last van droog en pluizig haar tijdens de verandering van seizoenen (wij ook Amy!!). Wat zij doet? Ze laat haar haarmasker de hele nacht in haar haar zitten (even een handdoekje op je kussen, of een leuk badmutsje op) en spoelt het de volgende ochtend uit. Je haar wordt hier super zacht van en is onmiddelijk gered!

Beautytips van professionals

– Hoofdredactrice van TheBeautyBean.com Alexis, zegt dat je je wimperkruller eventjes warm moet maken met bijvoorbeeld een fohn of kokend water. Hierdoor krullen je wimpers nog beter en blijft het resultaat langer zichtbaar.

– Michelle McKean, blogger voor ParentSociety.com mixt haar favoriete bodylotion met een druppeltje olijfolie voor een super glanzend huidje. Wil je jezelf een klein beetje bijbruinen? Mix dan bodylotion met een beetje self-tan. Foolproof.

Beautytips van professionals

– Om extra stijl en futloos haar meer volume te geven, gebruikt beauty redacteur Ellen Miller van Shape magazine droogshampoo. Ze gebruikt dit niet alleen tussen twee wasbeurten door, maar ook gewoon op net gewassen en geföhnd haar. De poeder geeft textuur aan het haar zodat het gedurende de hele dag een stuk meer grip heeft.

– Last van onzuiverheden? Probeer een druppeltje Sea Buckthorn Seed Oil. De olie zit vol met omega vetten en antioxidanten. Deze zorgen er voor dat onzuiverheden sneller genezen. Volgens Beauty en gezondheidscoach Jolene Hart is het geweldig!

Beautytips van professionals

– Last van gele nagels door een iets te grote hoeveelheid nagellak? Probeer je nagels eens te scrubben met een nagelborsteltje en een beetje witmakende tandpasta. Dit neemt in ieder geval de ergste gele kleur weg! (Roxanna Sarmiento, blogger voor Everydaytreats.com)

– Gebruik jij je make-up graag net iets langer dan de voorgeschreven houdbaarheidsdatum (drie maanden voor mascara is niet echt veel!), maak dan gebruik van wegwerp applicatoren, hierdoor komen er geen bacterien in je make-up (en bacterien en make-up zijn elkaars grootste vijanden!). Je koopt deze bijvoorbeeld bij Sephora. Deze tip wordt mede mogelijk gemaakt door Ann Merin,visagist voor o.a. vrouwenzender TLC.

Beautytips van professionals

– Als je vaak last hebt van puistjes op je kin of kaak, houd een potje met antibacteriele gel in de buurt. Hoe vaak raak jij ‘per ongeluk’ je wang of kin aan op een dag? De viezigheid en bacterien op onze handen zorgt er voor dat onzuiverheden worden verspreid en zorgen voor de meeste vervelende uitbraken in je gezicht. Aldus Grace Gold een freelance beauty reporter.

– Wil je graag zwoele oogmake-up die niet al te heftig is, gebruik dan boven je oog een zwarte eyeliner en de onderkant met een bruine eyeliner. Aldus Mally Roncal, celebrity visagist.

Heb jij tips voor ons?

Bron: Shape magazine

Door Annemerel

Must reads 👀