Beauty

The Body Shop chocolade feest

Chocolate addicts, watch out! We wisten al dat deze bruine zoetigheid, gemaakt van cacao, verrukkelijk smaakt, maar hebben jullie je huid ook al eens met chocolade verwend?

The Body Shop vindt het tijd worden dat we dit lekkernij ook als beautyproduct gaan gebruiken en komt daarom met de nieuwe Chocomania bad & bodylijn, waaronder een chocolade Body Butter en Shower Cream! Mmmm…

bs

In wellness resorts is de chocoladekuur al niet meer weg te denken en er zijn verschillende gezichtsmaskers met chocolade te koop, maar nu is het dus ook chocoladefeest bij The Body Shop!

Nu zullen deze producten niet zo lekker smaken als de repen chocolade die thuis in de kast liggen, maar de Chocomania Shower Cream en de Chocomania Body Lotion zullen jouw huid heerlijk reinigen en voeden.

Hoe ziet het eruit?

Chocomania Body Butter€ 15 (200 ml)

bs

Deze body butter is beige van kleur. Als je het op de huid smeert, geeft dit een glanzend effect. De butter is goed smeerbaar en verdeelt zich gemakkelijk over de huid.

Chocomania Shower Cream – € 6 (250 ml)

bodyshop

De shower cream is donkerbruin van kleur en glanst. Het ziet er bijna net zo uit als gesmolten chocolade!

Hoe ruikt het? En hoe ruikt de huid na gebruik?

Chocomania Body Butter

bodyshop

Zoals te verwachten ruikt deze body butter naar chocolade. Maar ik ruik ook een vleugje kokos. Ondanks dat ik verkouden ben, is de butter zeer goed op de huid te ruiken.

Chocomania Shower Cream

bodyshop

Ook is bij deze shower cream de geur van chocolade goed te ruiken na gebruik. Een zoete doucheschuim met een vleugje chocolade.

Hoe voelt de huid na gebruik aan?

Chocomania Body Butter
Nu ik de Chocomania Body Butter op mijn huid gesmeerd heb, voelt deze zijdezacht aan. Mijn droge huid lijkt weer een stuk gezonder!

Chocomania Shower Cream
Mijn huid voelt niet echt anders dan ervoor, maar ruikt daarentegen wel heerlijk chocoladezoet!

Eindoordeel!

Chocomania Body Butter

bodyshop

Smeert goed, geeft het gewenste effect en ruikt naar chocolade. Ik ga hem zeker vaker gebruiken! Vooral nu mijn huid zo droog is, in de winter. Ik weet alleen niet of ik elke dag naar chocolade wil ruiken. Hier moet je toch van houden…

Chocomania Shower Cream

bodyshop

Als je van chocolade houdt, dan is deze Chocomania Shower Cream een echte musthave! Een schuimend chocoladefeestje tijden het douchen! De geur van de shower cream is na gebruik zeker goed te ruiken.   

Hebben we jullie met deze producten van The Body Shop al in de Chocolat heaven gebracht? En zou jij deze zelf eens willen proberen? Like Girlscenes Facebook-pagina en misschien verrassen we jou binnenkort wel met deze twee Chocomania producten!

Ps. Ook zijn de Chocomania producten van The Body Shop leuk om aan je lief te geven met Valentijn!

Verwen jij jezelf graag met heerlijk ruikende beautyproducten?

Door Evi