Beauty

Advertorial: Verwen je haren met Aussie Luscious Long

Het is morgen alweer de meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag! Heb jij al iets leuks in de planning staan? Een date met je (bijna) vriendje, een gezellig avond met vriendinnen? Of staat er een avondje met jezelf, je bed, Ben & Jerry’s en een Bridget Jones dvd op het programma?

Het maakt niet uit wat je plannen zijn, maar dof haar op Valentijnsdag? No thanks! Bij ETOS vind je Aussie Luscious Long Shampoo, conditioner en 3 Minute Miracle om je haar mee te verwennen én natuurlijk om jouw lover mee de verleiden! Het geeft je haar extra verzorging en aandacht en zorgt voor lang, verzorgd en zacht haar. Van de wortels tot de punten. Kortom, met Aussie Luscious Long kun je je doffe lange haren heer-lijk verwennen. Een echte aanrader van de redactie!

aussie

Aussie Luscious Long shampoo (€ 6,99) is speciaal ontwikkeld voor lang haar en vecht tegen ongewenste doffe lokken en verzorgt je haar. Je haar wordt fabuluscious zacht, van de wortels tot de punten! We like…

Aussie Luscious Long conditioner (€ 6,99) is een verzorgende conditioner die je haar verrijkt en ondersteunt. Deze intensieve verzorging maakt je haar makkelijk te behandelen. Aussie Luscious Long Conditioner is een voedende conditioner die speciaal voor lang haar is ontwikkeld. Wave it like you just don’t care!

Aussie 3 Minute Miracle Luscious Long (€ 8,99) is een klein wonder dat je haar – in slechts 3 minuten – voelbaar zacht maakt en zorgt voor de perfecte vochtbalans. Je hoeft geen timer te zetten! Met eucalyptus en avocado-olie is 3 Minute Miracle Luscious Long perfect als je haar extra zorg en aandacht nodig heeft.

aussie valentine

Happy Valentine girls!

Ps. Met je Valentijn naar Australië? Meld je aan (nu het nog kan) voor de Aussie Angel Challenge en win twee vliegtickets naar Australie, aangeboden door Australian Backpackers!

Door de redactie