Beauty

Editors Choice: favoriete nagellak

Dagelijks schrijven zij over de nieuwste make-up producten, hotste trends en gaan ze voor jullie opzoek naar de leukste celebrity-nieuwtjes. Maar ook op de redactie geven we elkaar tips. En die delen we graag met jullie.

Ook wij zijn erg fan van nagellak. Daarom hier de favoriete nagellakjes van de redactie en hun nagellakervaringen.

editors choice

Jet (Ze.nl): ‘In de zomer van 2011 werd ik spontaan verliefd op de kleur koraal! En ik moest direct alles in deze kleur hebben: jurkjes, sandaaltjes, bikini’s, sieraden en natuurlijk nagellak! Ik word gewoon zo supervrolijk van het knallende kleurtje en ik krijg altijd complimentjes dat ‘ie zo goed bij mijn haar, ogen en huidskleur past! De zomer is al lang voorbij, maar ik ga vrolijk verder met mijn koraal-addiction. En als ik naar mijn nagels kijk, droom ik alweer weg naar de volgende zomer…’ (Essie)

editors choice

Claartje (Vrouwen.nl): ‘Tijdens een afspraakje was ik een beetje zenuwachtig en toen beet ik aan mijn nagels. Per ongeluk nam ik daarmee een stukje nagellak mee en pas toen ik later in de spiegel keek zag ik dat er een perzik stukje op mijn lip zat, al heel lang!Blunder…’ (Catrice)

editors choice

Annick (Girlscene): ‘Tijdens mijn zomervakantie vorig jaar had ik deze kleur elke dag op, omdat het zo’n fijne kleur is waarbij het niet super erg opvalt als hij niet meer perfect zit. Daarnaast is het een subtiel kleurtje met wat glitters, dus wel feestelijk!’ (H&M)

editors choice

Daphne (Fashionscene.nl): ‘Toen ik de cadeaubonnen die ik had met kerst had gekregen aan het opmaken was, zag ik deze roze cracknagelak liggen. Even proberen dacht ik en hij bleek super leuk. Toen ik gister aan het dansen was bleek hij ook nog licht te geven in blacklight!’ (DA)

editors choice

Vera (Ze.nl): ‘Ik had deze nagellak op tijdens mijn sollicitatiegesprek op de redactie van Ze.nl en ik denk dat die een goede indruk gaf. Het ziet er mooi verzorgd uit en daar kreeg ik weer zelfvertrouwen van. (Sally Hansen)

editors choice

Joyce (Fashionscene.nl): ‘Ik vind het leuk dat mensen elkaar makkelijk complimentjes geven over nagellak enzo. Hier op de redactie gebeurt dat natuurlijk erg vaak, maar pas gaf iemand in de supermarkt een complimentje over mijn oorbellen. Dat wil ik zelf ook vaker doen, want dat geeft zo’n positief sfeertje! (Catrice)

editors choice

Karin (Ze.nl): ‘Ik koop normaal altijd flesjes van rond de vijf euro, maar ik had wat waardebonnen thuis liggen dus ik dacht ik neem de proef op de som: ik koop een duurdere nagellak en ik ga kijken of dat inderdaad echt beter is. Dus ik heb een kek kleurtje gekocht, ik wilde eens wat anders dan roze en rood. Ik vind het mooi dat er grotere en kleinere glittertjes tussenzitten en ik vind de groene kleur heel gaaf. Helaas blijft de lak niet langer zitten dan bij mijn goedkopere nagellakken, wat ik eigenlijk wel had verwacht. Maar qua kleur vind ik ‘m heel mooi!’ (Koh)

editors choice

Lenny (Fashionscene.nl): ‘Ik heb gekozen voor de pastelkleur lila, omdat ik het een vrolijk kleurtje vind. Daarnaast heb ik heel veel zin in de lente en dat wordt met dit kleurtje alleen maar erger. Ik bijt nagels en ik heb nepnagels, omdat ik per se mijn nagels wilde lakken!’ (American Apparel)

editors choice

Marjolein (Girlscene): ‘Als ik op kantoor ben en ik heb geen mooie nagels of ik heb geen kleurtje op maar wel een zakelijke afspraak, dan doe ik altijd snel deze nagellak op. Deze kleur is namelijk altijd goed. Dan doe ik even snel slordig drie laagjes op en het zit altijd prima! Hoe meer laagjes, hoe donkerder de kleur. (Essie)

editors choice

Zoë (Fashionscene.nl): ‘Ik was al heel lang op zoek naar zo’n soort nagellak dus ik was super blij toen ik hem gevonden had. Het is een topcoat dus je kunt hem ook met een ander kleurtje combineren, maar ik vond het mooi met zwart. Ik was pas op een feestje en daar kreeg ik allemaal complimentjes!’ (Essence)

Heb jij een favoriet kleur nagellak?

Door de redactie