Lifestyle

Show je kamer: Esmee

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Esmee.

Hey! Ik ben Esmee, ik ben 19 jaar oud en ik doe de opleiding Mediavormgeving bij Gilde opleidingen. Buiten het vormgeven online (@loverofdreams7) en offline ben ik ook graag bezig met het stylen van mijn kamer. De stijl die in mijn kamer terugkomt zou ik beschrijven als een minimalistische en Scandinavische stijl.

Ik hou ervan om me kamer rustig te houden, maar met een eigen twist. Zo laat ik ook overal mijn favoriete kleuren terugkomen (namelijk blauw, wit en grijs). Je kunt mij vaak vinden bij Ikea, Hema en tuincentrums voor leuke kamer accessoires. Een tip: Ga eens langs een tuincentrum in jouw buurt. Vaak hebben ze daar leuke spullen voor je kamer! Het leukste aan mijn kamer vind ik toch wel de plantjes bij mijn raam, omdat er allemaal leuke herinneringen aan vast zitten. 
Liefs, Esmee

Show je kamerShow je kamer
Show je kamerShow je kamerShow je kamerShow je kamer
Show je kamerShow je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!