Beauty

DIY: Pastel Rainbow

We hebben het al vaker gezegd, maar tegenwoordig maak je echt geen indruk meer met alleen een prachtig kleurtje nagellak. Je moet toch echt met iets kunstzinnigers voor de dag komen wil je alle blikken vangen. Redactrice Annemerel had nooit genoeg geduld om nail art te proberen, maar voor deze ene keer maakte ze een uitzondering.

Deze ‘nail art’ is een klein beetje geinspireerd op deze nageltjes van The Beauty Department. Eerlijk gezegd was het in eerste instantie de bedoeling om precies dezelfde na te fabriceren, maar eh… dat was net iets te enthousiast gedacht.

nagellak

Benodigdheden:

– Drie kleurtjes nagellak
– Nagellak remover
– Een plat kwastje en een heel dun kwastje (Annemerel gebruikte een lippenseel)
– Watjes

En zo ga je te werk..

1. Eerst zorg je er voor dat je nagels helemaal geen restjes nagellak meer hebben en breng je een basecoat aan.
2. Daarna lak je je nagels in een basiskleurtje, liefst twee laagjes.
3. Laten drogen, GEDULD hebben.
4. Maak in een lichtere kleur wolkjes op je nagels. Dit is misschien nog wel het meest onderschatte klusje. Het werkt het beste als je eerst een dun laagje aanbrengt en als het droog is het wolkje mooi afmaakt.
5. Alweer een dosis GEDULD nodig, want het wolkje moet helemaal drogen.
6. Met een dun penseel breng je in een contrasterende kleur een lijntje aan op het wolkje.
7. Een andere tip die we vonden op TBD, doe een klein beetje nagellak remover in het dopje van de nagellakremover (of een ander bakje) doe een klein beetje op het platte kwastjes en werk op die manier die randjes bij.
8. Als alles helemaal droog en naar wens is breng je tot slot nog een topcoat aan.

Zijn jullie al aan het nagels versieren geslagen? Wij zijn heel benieuwd naar jullie creaties, laat ze zien op de Girlscene Facebook!

Door Annemerel