Beauty

KOH Elements

Zoals we al vaker gezegd hebben, nagellak is ons favoriete accessoire. Het nagellakmerk KOH lanceert dit voorjaar zes nieuwe (limited edition) lakjes. De KOH Elements lakjes, waarin de vier elementen van het leven – aarde, water, vuur en lucht – de hoofdrol spelen. Wij hebben de lakjes alvast voor jullie getest!

Koh Elements

Van links naar rechts zie je de kleuren: Fire, Earth, Sea, Heavenly, Cloudy & Leaf.

koh elements

Koh elements

Van links naar rechts zie je de kleuren Sea, Heavenly, Leaf, Earth & Fire op Annemerel’s nagels. De eerste vier kleurtjes zijn mooie kleuren, maar niet extreem bijzonder. De laatste kleur, Fire, is wel heel bijzonder! Groene, blauwe, paarse.. hoe langer je kijkt, hoe meer GLITTERS je ziet. We LIKE!

Koh Elements

Op deze foto zie je de kleur Cloudy. Een prachtige witte kleur met een lichte glitter erin. Enige nadeel van deze lak is dat je wel een paar laagjes nodig hebtvoordat ‘ie echt goed dekt.

De lakjes van KOH Elements zijn vanaf 1 mei verkrijgbaar bij luxe parfumerieën en drogisterijen. Maar ook bij de KOH flagship stores in de Bijenkorf in Amsterdam en Eindhoven, en de self service-stores in de Bijenkorf in Amstelveen en Utrecht. Uiteraard kun je de lakjes ook online bestellen, dit kan via www.kohcosmetics.com. De lakjes kosten € 14,95 per stuk.

Wat vind jij van deze lakjes? Like of dislike?

Door Annemerel