Beauty

Review: Lush Mint Julips Lipscrub

Lastig he, al die losse velletjes aan je lippen! Vooral nu het weer zomer wordt en onze lippen dagelijks blootgesteld worden aan zonlicht, is een goede lipverzorging een pré. Het óh zo geliefde “groene” merk Lush laat ons daarom ook niet in de steek. Naast de heerlijk geurende zeepjes, zachte haarmaskers en schuimende douche crèmes, heeft Lush ook een lipscrub.

review lipscrub

Vera testte de Mint Julips lipscrub voor jou. Zeg die rottige velletjes maar gedag!

Pluspunten:
Het eerste wat me opviel was de geur: mmm, heerlijke geur! Je ruikt en proeft de mintsmaak en chocoladesmaak erg goed. Aan je lippen likken is dan ook geen probleem. Lekker handig als je even geen doekje bij de hand hebt, maar je toch nog even snel je lippen wilt scrubben. Deze scrub maakt je lippen lekker zacht en verwijdert de droge schilfertjes. Daarnaast stimuleert scrubben de doorbloeding van je lippen, waardoor je lippen na het gebruik van de scrub een vele mooiere teint hebben.

review lipscrub

Minpunten:
Een groot minpunt aan deze scrub is het potje! Met je vingers in een potje zorgt voor een bron van bacteriën, jakkie. Alle bacteriën die je dus op je vingers hebt, gaan ook in het potje zitten. Gebruik dus altijd een spatel om de scrub uit het potje te halen.

review lipscrub

Conclusie: de Mint Julips Lip Scrub maakt je lippen lekker zacht en geeft je lippen een goede verzorging en een mooie teint. Lippen om te zoenen dus! 

De LUSH lip-scrubs zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken: Mint Julips, Bubblegum, Pow Wow Lip Scrub en Sweet Lips. Ze kosten € 9,25 (25 gram) per potje en zijn te koop in de winkels van LUSH, of in de Lush web shop!

Scrub jij je lippen wel eens?

Door: VeraMyStyle blogger