Beauty

Gucci voorjaarsgeuren: Flora by Gucci

Gucci komt dit voorjaar met vijf nieuwe geuren. De geuren zijn geïnspireerd op beroemde florapatroon van het modehuis. De Flora by Gucci geuren laten de schoonheid van de Flora-vrouw zien: zij is charmant, romantisch en optimistisch. Klinkt goed toch?

Wij kregen drie geuren opgestuurd en we waren meteen heel erg enthousiast. Alle geuren zijn zoet, bloemig en fris. Ze blijven lang hangen en veranderen een beetje qua geur op je huid, ze worden iets zachter. Ben je geïnteresseerd in een van deze geuren, hebben wij elke geur kort voor je uitgelegd.

flora gucci

Gordeous Gardenia
Een geur met ingrediënten als rode bessen, peer en de witte gardenia. De geur is gorgeous en vrouwelijk. De vrouw die bij deze geur past, straalt een zwoele en super verleidelijke sensualiteit uit.

flora gucciGracious Tuberose
Een geur met vioolblaadjes, perzik en tuberoos. Een aanhoudende geur. De Gracious Tuberose vrouw is van nature zelfverzekerd, zij danst door het leven als een ballerina en betovert mensen met haar vrolijke karakter.

flora gucci

Glamorous Magnolia
Een geur bestaande uit onder andere groene bladeren, een rasp van citrusvruchten en magnolia. Een stralende frisheid en vrouwelijk sensualiteit. Deze vrouw is fascinerend en zeer aantrekkelijk. Ze is zelfverzekerd en charismatisch en windt iedereen met gemak om haar vinger.

flora gucci

Generous Violet
Dit parfum bevat ingrediënten als violetblaadjes en iris. De geur geeft je een overvloedig en weldadig gevoel. De bijpassende vrouw is op en top vrouwelijk. Ze is mysterieus, romantisch, super elegant en betovert iedereen met haar genereuze uitstraling.

flora gucci

Glorious Mandarin
Mandarijn, pioenroos, jasmijn, en zelf pina colada, het zit allemaal in deze geur. De Glorious Mandarin vrouw is inspirerend en adembenemend. Als je in haar omgeving bent, voel je hoe krachtig haar energie is. Haar positieve instelling is besmettelijk!

flora gucci

Nice to know: op de redactie kregen we deze geuren en zonder de bovenstaande teksten gelezen te hebben, hebben drie redactrices een geur uitgekozen die precies bij hen past. Het stukje dat geschreven is over welke vrouw bij welke geur hoort klopte precies!

flora gucci

De meeste geuren zijn overal verkrijgbaar vanaf € 55,-. Generous Violet en Glorious Mandarin zijn exclusief te koop bij Gucci stores.

Wat is jouw favoriete geur?

Door Annick