Lifestyle

Horoscoop: wat brengt mei 2018 jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand mei jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Je kunt je deze maand niet zo goed concentreren. Je bent veel aan het piekeren waardoor je niet toekomt aan de dingen die je echt moet doen. Iemand spookt de hele tijd door je hoofd rond. Vraag je af waarom je hierdoor zo afgeleid raakt. Wat betekent deze persoon voor jou? Als je ergens mee zit, is het altijd goed om erover te praten. Wees niet bang om hulp te vragen, want er alleen over piekeren heeft geen enkele zin. 

Schorpioen
Deze maand staat in het teken van de liefde. Cupido heeft zijn pijlen op jou gericht. Het zou zomaar kunnen dat je de komende dagen de vlinders in je buik krijgt. Op een langdurige relatie hoef je niet per se te rekenen, de verliefdheid gaat ook snel weer over. Pas dan ook op dat je niet te hard van stapel loopt. 

Tweelingen
Je bent goed van vertrouwen en dat is een sterk punt. Maar helaas maken sommige misbruik van jouw goede vertrouwen. Dat komt extra hard aan bij jou, omdat je het nooit had verwacht. Heeft iemand jou onlangs pijn gedaan? Je mag deze persoon best wel duidelijk maken dat het niet oké is wat hij of zij heeft gedaan. 

Kreeft
De laatste tijd stond in het teken van huiswerk maken, werken en verplichte etentjes afgaan. Je hebt niet veel tijd gehad voor leuke dingen. Maar je kunt niet altijd serieus blijven. Deze maand mag je best uit de band springen! Gooi de remmen los en geniet van wat er op je pad komt. Denk niet te veel na, maar doe waar je zin in hebt!

Leeuw
Het is tijd om gas terug te nemen, Leeuw! Je bent geneigd om altijd door te gaan, ook al merk je stiekem aan je lichaam dat je rust nodig hebt. Je vindt het moeilijk om toe te geven dat je misschien te veel hooi op je vork genomen hebt. Geplande afspraken afzeggen vind je al helemaal niks. Maar het wordt tijd om jezelf serieus te nemen. Anders stort je straks pas echt in. 

Weegschaal
Je maakt je altijd druk om wat anderen van jou vinden. Bij het kopen van een nieuwe outfit ben je bang dat je klasgenoten het te overdressed zullen vinden, die dansles durf je niet te nemen doordat je vriendinnen het misschien suf vinden. Maar wiens leven is het, die van anderen of die van jou? Kies voor jezelf! Bovendien is zelfvertrouwen en doen waar je zin in hebt héél sexy! 

Stier
Je zit de laatste tijd in een sleur. Het bijbaantje doe je al een tijdje, op liefdesgebied verandert er niks en je fietst altijd dezelfde route. Je merkt aan jezelf dat je uitdaging mist. Breng daar verandering in! Het beste advies wat we aan een Stier kunnen geven: durf risico’s te nemen. Je stapt niet graag uit je comfortzone, maar het is de enige manier om weer een stapje verder te komen. 

Maagd
De afgelopen tijd heb je een beetje gekwakkeld met je gezondheid. Die verstopte neus ging maar niet over, en dan had je weer keelpijn. Deze maand krabbel je gelukkig weer op. Daarom is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Neem voldoende nachtrust en let een beetje op je eten. 

Vissen
Je voelt je een beetje onrustig deze maand. Je humeur wisselt zich vaak af. De ene keer ben je relaxt en blij, maar er hoeft maar iets te gebeuren en je humeur slaat om. Je lijkt je draai maar niet te kunnen vinden. Gelukkig kom je halverwege mei in rustiger vaarwater en kun je meer genieten van leuke dingen. 

Waterman
Als je eenmaal iets in je hoofd hebt, dan ga je er helemaal voor. Of dat nu gaat om een jurkje dat je bij Zara hebt gezien, of een nieuw baantje. Maar soms staat dat jurkje helemaal niet zo leuk of is het baantje niet zo fantastisch als je dacht. Je vindt het moeilijk om met teleurstellingen om te gaan. Maar hé, het hoort erbij. Bekijk het van de positieve kant: nu weet je tenminste wat je niét leuk vindt.

Steenbok
De komende maand gaat niet alleen over rozen. Het wordt een turbulente tijd met ups én downs. Het belangrijkst is dat je je niet uit het veld laat slaan als iets niet volgens plan gaat. Houd je hoofd cool! Zoals we al zeiden kun je ook ups verwachten, dus heb er vertrouwen in dat het weer goedkomt.

Boogschutter
Je hebt zin in iets nieuws! En dat is dan ook precies waar je gehoor aan moet geven. Verruil je lange lokken voor een korter, frisser kapsel. Probeer eens een nieuwe kledingstijl uit of schrijf je in voor de hockeyclub waar je altijd al op wilde. De afgelopen tijd heb je te maken gehad met wat tegenslagen, nieuwe dingen zijn de perfecte manier om je weer te richten op de toekomst in plaats van je druk te maken over het verleden. 

Beeld: iStock