Beauty

Zomerbenen? Bring it on!

Over het weer in Nederland valt nooit een pijl op te trekken! Maar mocht die zon gaan schijnen, dan moeten die benen er natuurlijk wel klaar voor zijn. En omdat we je graag met veel vertrouwen rokjes laten dragen, geven we je graag een stappenplan voor prachtige zomerbenen. Good luck ladies!

zomerbenen

Stap 1: De oefeningen
Bovenstaande drie oefeningen zorgen voor prachtige gespierde benen. Geen bodybuilder spieren die je krijgt van zware apparaten, maar mooie lange spieren, doordat je eigenlijk je eigen gewicht gebruikt voor de oefeningen. De laatste oefening kun je ook zonder gewicht in je handen doen, hij is dan net iets minder zwaar..

zomerbenen

Stap 2: Denk na wat je in je mond stopt
We willen je geen dieet aanpraten, maar je snapt natuurlijk wel dat als je dagelijkse menu bestaat uit McDonalds & Ben & Jerry’s, je je benen niet echt helpt. Probeer minder toegevoegde suikers te eten en kijk een beetje uit met zout, daardoor houd je namelijk vocht vast en dat wil nog wel eens dikke vormeloze kuiten veroorzaken. Ook is het belangrijk dat je genoeg water drinkt!

zomerbenen

Stap 3: Glad, gladder, gladst…
Tijd om te ontharen! Kies voor scheermesjes als het je niet erg vindt om een paar keer in de week met mesjes in de weer te moeten gaan. Kies voor hars als je een wat hogere pijngrens hebt en geen zin hebt om je zorgen te maken over haren op je benen. Binnenkort plaatsen wij een review van de nieuwste ontharingsproducten producten.

zomerbenen
Stap 4: Scrub it
Na het scheren/harsen is het tijd om te scrubben. Niet gelijk na het ontharen doen, dat kan voor irritatie zorgen.. Wacht liever een dagje (of 2). Blijf dit de hele blote-benen-periode een keer per week herhalen.

zomerbenen
Stap 5: Tan, tan, tan!
Bruine benen zorgen ervoor dat je benen dunner lijken! Hoe je dat het makkelijkste doet? Gewoon met een zelfbruiner. Eng? Absoluut niet.. De huidige zelftanner is niets om je zorgen over te maken. Je kunt kiezen voor een bodylotion met een beetje zelftan voor een heel natuurlijk effect, het duurt dan wel iets langer voordat je benen een kleurtje krijgen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een echte zelfbruiner, hiervan zie je vrijwel direct resultaat. Of kies voor een bodylotion die direct een kleurtje geeft en die je er ook weer gewoon afwast, net zoals make-up, dit heb je bijvoorbeeld van Lancaster.

Door Annemerel