Beauty

De beautyblog van… Nyria

Wij zijn kort geleden weer vol frisse moed begonnen met ‘De modeblog van…´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen super veel inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: De beautyblog van…! Deze week Nyria van beautyforgirls.

Nyria is twintig jaar oud en is de eigenaresse van beautyforgirls. Daar schrijft ze over alles wat met beauty te maken heeft, want ze is gek op beauty en make-up. Op dit moment is het nog geen full time baan, maar ze is van plan dat in de toekomst wel van haar blog te maken.

beautyblog Nyria

Beschrijf jouw make-up stijl.
"Elke dag verleg ik weer de grens. Op zoek naar iets nieuws, iets extreems. Mijn stijl is denk ik apart, schreeuwend, niet draagbaar maar toch leuk voor fotoshoots. In het dagelijks leven draag ik neutrale kleuren. Meestal bruine, nude of roze tinten gecombineerd met wat mascara en lichte lipstick.”

beautyblog nyria

Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
“De nieuwe collectie van Catrice Revoltaire. Ik moest en zal de twee leuke palette’s hebben. Daarnaast kocht ik de MAC Sheen Supreme Lipgloss.”

Hoe ziet jouw beautycase eruit?
"Oneindig vol! Mijn make-uptasje dat ik dagelijks meeneem gaat amper dicht. Dit komt vooral door alle lipproducten die ik meeneem. Zonder lipbalm ga ik de deur niet uit. Meestal heb ik er 2 á 3 in de tas zitten. Zo kan ik er nooit een vergeten. Verder zitten er nog wat lipsticks, foundation, mascara, zwart oogpotlood, wimperkrultang en gezichtsserum in. In mijn slaapkamer heb ik een grote make-upkast. Daarin heb ik al mijn producten zorgvuldig en geordend liggen. Veel heb ik zelf aangeschaft, andere producten zijn afkomstig van bedrijven."

beautyblog nyria

Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
“Als we de tijd van het beautyblogger zijn mee gaan tellen kom ik wel op zo’n 3 á 4 uur per dag. Alleen al een make-up look ontwerpen en in de praktijk uitvoeren neemt al wat tijd. Daarnaast doe ik ook veel product reviews. Eerst doe je wat inspiratie op. Vervolgens schets ik het uit op een facecharts. Daarna voer ik het in de praktijk uit en maak ik er foto’s van."

beautyblog nyria

Wat is je favoriete beautymerk?
“MAC, zonder twijfel. Wat een prachtige producten heeft dit merk. Helaas soms net boven mijn budget. De pigmentatie van de oogschaduws is prachtig en elk product heeft zo zijn kwaliteiten."

beautyblog nyria

Wat is jouw top drie beautyproducten?
“Het is een moeilijke keuze. Maar als het moet zou mijn top 3 er zo uitzien:
1. Max Factor Weigthless Foundation
2. Urban Decay Book of Shadows III
3. MAC eye shadow palette Call Me Bubbles”

beautyblog nyria

Waar haal je de inspiratie vandaan?
“Mijn looks zijn vaak geïnspireerd door de beautybladen, media of celebrities. Ik surf veel op websites en ook Youtube is voor mij een inspiratiebron."

Heb je een voorbeeld op beautygebied?
“Nikkie van Nikkietutorials. Bijna iedereen kent haar denk ik nu wel van Youtube. Laatst heb ik een workshop van haar bijgewoond op de Beautygloss-party. Echt geweldig. Het is een leuke meid en met make-up weet ze wel raad."

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
“Op dit moment staan de zomerse geuren van DNKY bovenaan, gevolgd door de MAC Sheen Supreme Lipgloss."

beautyblog nyria

Over Nyria’s blog:
“Een hele tijd geleden deed ik aan webdesign. Ik ontwierp zelf websites en maakte leuke wallpapers of avatars. Op gegeven moment was ik daar een beetje op uitgekeken. Ik wou graag schrijven over beauty, make-up looks maken en alles daarover delen. Dus ik begon een beautyblog. Make-up wordt al snel een verslaving, een obsessie. Voor mij werd het een passie, een ambitie. Ik hou van beauty en deel dit graag met vele andere meiden. Elke dag staan er komen er 1 of 2 artikelen online. Variërend van een review tot mooie make-up looks.

beautyblog nyria

De naam is na een uurtje brainstormen tot stand gekomen. De bedoeling was dat de naam van de website al zou aantonen dat het over beauty gaat. Tenslotte is beauty het centrale hoofdpunt van deze hele website. Alle artikelen worden met zorg geschreven. Over elk product schrijf ik een eerlijke review. Elk product is zorgvuldig getest."

beautyblog nyria

Wat vind jij van Nyria’s blog?

Door Annick