Beauty

De beautyblog van… Kelly

Wij zijn kort geleden weer vol frisse moed begonnen met ‘De modeblog van…´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen super veel inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: De beautyblog van…! Deze week Kelly van Kellista.nl.

Kelly is 24 jaar en blogt om haar ei kwijt te kunnen. Ze heeft heel veel beautyproducten en die wil ze graag met iedereen delen. Eerst heeft ze ruim een jaar voor ‘In De Watten’ geschreven, maar ze wilde graag haar eigen blog. Kelly schrijft voornamelijk over beauty: reviews, looks, nieuwe collecties, haarverzorging en shoplogs komen regelmatig voorbij.

de beautyblog van

Beschrijf jouw make-up stijl.
Eigenlijk is mijn make-up stijl ontzettend simpel. Ik sta iedere ochtend vroeg op in verband met werk, dus heb dat geen tijd voor te veel poespas. Ik ben dol op een flawless make-up look, dus ik probeer er iedere ochtend voor te zorgen dat mijn foundation en poeder netjes zitten. Qua oogschaduw gebruik ik het liefst een bruin/bronze kleur. Op mijn wangen draag ik het liefst een perzikachtig kleurtje, met een mooie shimmer en op mijn lippen een draagbare, nude roze kleur. Op mijn vrije dagen ga ik lekker los qua lipstick en draag ik het liefst felle kleuren.

de beautyblog van

Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Mijn laatste aankoop op beautygebied. Telt nagellak ook? Dan is dat de neon collectie van Essie. Prachtige felle kleurtjes voor de zomer.

de beautyblog van

Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Ik heb niet echt een beautycase, maar ik bewaar al mijn make-up in een grote IKEA MALM kast. Hier heb ik verschillende bakken in zitten, waar al mijn make-up netjes in ligt.

de beautyblog van

Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Ondanks dat mijn make-up erg simpel is, besteed ik toch wel een dik half uur aan mijn make-up. Ik ben een perfectionist, en wil dus dat alles er picobello uitziet!

Wat is je favoriete beautymerk?
Dat is niet moeilijk, ik kies voor MAC! Ik ben sowieso enorm fan van hun lipsticks en blushes, maar ook hun poeders, oogschaduws en foundations zijn top!

de beautyblog van

Wat is jouw top drie beautyproducten?
Op dit moment staat de Bourjois Flower Perfection met stipt op nummer één. Deze zorgt voor een mooie dekking, wat ik nu even nodig heb. Op twee staat een Sleek blush in Rose Gold. De perfecte kleur! En op drie een lipstick van MAC in de kleur Party Parrot. Dit een is felle framboos kleurige lipstick, perfect voor de zomer.

de beautyblog van

Waar haal je de inspiratie vandaan.
Ik kijk sowieso op heel veel andere blogs en lees erg veel tijdschriften. Maar ik haal ook veel inspiratie uit mijn stash. Ik trek mijn lade open waar alles in ligt, en na wat gefrunnik heb ik weer een leuk ideetje voor een artikeltje.

de beautyblog van

Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Dat is niet moeilijk, dat is Serena van Beautylab.nl. Ik vind dat zij de meest originele beautyblog heeft, met de leukste onderwerpen. Ook is het een onwijs lief persoon, en ze weet waar ze over praat.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Pfoe, heb je even? Ik mag eigenlijk niet zoveel meer kopen van mezelf, omdat ik moet sparen voor mijn reisje naar New York eind dit jaar. Maar hóe moeilijk is dat voor een beautyblogger? Op dit moment staan de wimperkruller van Shu Uemura, Fix+ van MAC en een aantal neonkleurige nagellakjes op mijn wishlist. A girl can dream…

de beautyblog van

Wat vind jij van Kelly’s blog? Wil jij nu net als Kelly met jouw Beautyblog op Girlscene.nl?! Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door Annick