Beauty

Review: La Roche-Posay Lipikar Baume AP

La Roche-Posay is een dermatologisch getest merk speciaal voor de droge huid. De producten laten nooit een dik, vettig laagje achter en zijn bij de betere cosmetica winkels te koop. Dit keer heeft fashion model en member van Modellist-ID Suri het product getest.

'La Roche-Posay Lipikar Baume AP is voor mij echt het best ontdekte body product aller tijden. Al mijn hele leven heb ik een erg gevoelige en droge huid. In de zomer kan het zelfs op eczeem lijken omdat mijn poriën dan meer open staan door het warme weer. Soms heb ik dit ook in de winter door de extreme kou (dan werkt de verwarming in mijn huis ook niet echt mee voor mijn huid).

Review

Ik heb ontelbaar veel crèmes geprobeerd. Van betaalbaar tot erg dure producten, maar geen van allen was een echt succes totdat een La Roche-Posay specialist mij dit product aanraadde. De eerste keer dat ik de crème gebruikte, voelde ik meteen hoe goed het introk. Ik breng het nu alleen aan op de plekken die het nodig hebben zoals mijn nek en mijn benen. Het trekt heel snel in waardoor het geen vettig laagje achterlaat. Lipikar Baume AP hydrateert mijn huid waardoor het niet meer zo erg jeukt. Ik ben een groot fan!

Lipikar Baume wordt aangeraden voor:
– Erg droge en geïrriteerde huid
– Jeukende, droge huid
– Aparte, droge plekken zoals je hakken of ellenbogen

Voordelen:
– Een keer smeren is genoeg voor een langdurend, verfrissend effect
– Rijk gevuld en een creamy texture
– Parfum-vrij
– Voor kinderen en volwassenen

Hoe te gebruiken:
Breng een keer per dag aan op een schone huid. Wrijf het, vooral op de droge plekken, goed in.'

Wat is jouw favoriete product voor een droge huid?

Door  Modellist-ID 

Vertaald door: Eline

Must reads 👀