Beauty

De beautyblog van… Willemijn en Martine

Wij zijn kort geleden weer vol frisse moed begonnen met ‘De modeblog van…´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen super veel inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: De beautyblog van…! Deze week Willemijn en Martine van LiveLifeGorgeous.

Willemijn (22) is begonnen met deze blog. Een tijdje later kwam Martine (23) erbij en zijn ze nu nog steeds als duo bezig voor hun blog LiveLifeGorgeous. Naast bloggen is Willemijn logopedist en is Martine bezig met haar studie logopedie af te ronden.

Beautyblog

Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Niet door mijzelf gekocht, maar gekregen van vriendinnetje Martine voor mijn verjaardag: het Urban Decay Naked I palette. Ik wilde hem al zo lang en opeens kreeg ik ‘m van haar, zo lief! Jep, Naked I en ik zijn nieuwe beste vriendjes.

Beautyblog

Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Geloof het of niet, maar ik heb geen beautycase! Daarvoor is mijn make-up stash een beetje – eh.. – te groot! Ik heb een ladekast met al mijn make-up erin. Daarnaast heb ik een ‘everyday bakje’. Een bak met spullen die ik dagelijks gebruik. Hier zit onder andere foundation, concealer, primer, wenkbrauwgel, oogschaduwbasis, verschillende oogschaduws, blush, bronzer, lipstick, lippenbalsem en mijn kwasten in.

Beautyblog

Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
20 minuten voor een mooie verzorgde look met foundation, wenkbrauwen bijgewerkt, een ooglook, blush/bronzer/highlighter en lipstick. Als ik haast heb, kan ik het in 10 minuten. Foundation, mascara, blush en wenkbrauwen zal ik nooit overslaan. En lipstick doe ik dan gewoon onderweg, scheelt tijd!

Beautyblog

Wat is je favoriete beautymerk?
Moeilijk! Too Faced? De verpakkingen daarvan zijn altijd om bij weg te dromen. Of toch MAC? De kwaliteit is zo fijn en die limited collecties… Te moeilijk, volgende vraag!

Beautyblog

Wat is jouw top drie beautyproducten?
1. Foundation – voor een mooier huidje
2. Lipstick (ik smokkel hier een beetje, want: ook te gebruiken als blush!) – voor wat kleur
3. Mascara – hello pretty eyes!

Beautyblog

Waar haal je de inspiratie vandaan.
Overal! Kunst, looks van celebs, uit gesprekken met vriendinnen, modeblogs, videoclips… You name it!

Beautyblog

Heb je een voorbeeld op beautygebied?
De looks en producten van Bobbi Brown vind ik echt prachtig. Altijd een ‘healthy glow’ met wat eyeliner en een zachte kleur op de lippen en wangen. Wauw!

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Er komen een aantal prachtige limited collecties van MAC uit, waarvan ik heel graag een paar producten wil hebben! Ik begin alvast met sparen ;-).

Beautyblog

– Over LiveLifeGorgeous.
Begin 2009 startte ik een beautyblog. Ik had een paar beautyblogs ontdekt en vond het zo leuk, dat ik besloot ook een blog te lanceren. Gewoon voor de fun, geen grote dromen of ideeën. En inmiddels is het uitgegroeid tot een blog met duizenden bezoekers per dag! In 2010 kwam Martine bij LiveLifeGorgeous en sindsdien is LiveLifeGorgeous alleen maar leuker geworden. We schrijven – hoe voor de hand liggend – vooral over beauty. Reviews van producten, uitleg, video’s, DIY’s, nieuwe collecties. You name it! Maar af en toe schrijven we ook over ‘inner beauty’, bijvoorbeeld over hoe je met onzekerheid omgaat, negatieve gedachten, over roddelen en vriendschap.

Wat vind jij van deze blog? Wil jij nu net als Willemijn en Martine met jouw Beautyblog op Girlscene.nl?! Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door Eline