Beauty

De beautyblog van… Manon

Wij zijn weer vol frisse moed begonnen met ‘De modeblog van´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen bergen inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: ‘De beautyblog van’! Deze week Manon van Missjustpretty.

Manon is zeventien jaar en schrijft al drie jaar voor haar website Missjustpretty. Ze begon met schrijven over fashion, maar begon stiekem toch steeds meer interesse te krijgen in beauty. Ze zocht naar tutorials, maar vond er weinig. Daarom is ze over beauty gaan schrijven. Ze schrijft ook over andere dingen, maar beauty is haar hoofdonderwerp. 

beautyblog van manon

Beschrijf jouw make-up stijl.
Mijn make-up stijl is vrouwelijk en verzorgd. Naar school en werk doe ik altijd een vrij neutrale look (bruine oogschaduw met rode lippenstift), maar als ik ga stappen, experimenteer ik meer met kleur. Vaak gebruik ik dan glitters en een felle lipstick, knalroze bijvoorbeeld.

beautyblog van manon

Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Catrice Lipstick in Ketch-Me-Up, deze bevalt mij heel goed.

beautyblog van manon

Hoe ziet jouw beautycase eruit?
In mijn beautycase heb ik een aantal vaste artikelen maar ook een paar wisselende items. Mijn Rimmel Volume Flash mascara, de Catrice lipstick, een oogschaduw duo van een bruine en een beige kleur van het merk Biocura , topcoat van Essence, het 88 palette van Boozy Shop, Maybelline lipgloss in Strawberry.

beautyblog van manon

Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Op een doordeweekse dag besteed ik ongeveer een kwartier tot een halfuur aan mijn make-up en dan met name aan mijn oogschaduw. Oogschaduw kan er echt voor zorgen dat je ogen eruit springen. 

beautyblog van manon

Wat is je favoriete beautymerk?
Catrice. Dit is echt een budgetmerk, maar het werkt echt super goed. De producten zijn stuk voor stuk echt kwaliteitsproducten en ze passen steeds hun assortiment aan.

beautyblog van manon

Mijn top drie beautyproducten zijn:
– Mascara. Zonder mascara ziet mijn gezicht er zo kaal uit.
– Crèmes. Je kan natuurlijk geen beauty queen zijn zonder goede huidverzorging te gebruiken.
– Oogschaduw. Ik zei het net al, mooie oogschaduw is echt een musthave.

beautyblog van manon

Waar haal je de inspiratie vandaan?
Inspiratie doe ik meestal op tijdens het beautyshoppen. Dan zie ik bijvoorbeeld nieuwe producten en dan wil ik die graag uittesten voor mijn site. Verder lees ik veel tijdschriften zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste trends. Als ik echt een leuke of verrassende trend tegenkom, schrijf ik hier ook over op mijn website. 

beautyblog van manon

Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Op beautygebied heb ik niet echt een voorbeeld. Soms zie ik bijvoorbeeld wel een mooie look langskomen op de rode loper, dan wil ik die graag namaken.

beautyblog van manon

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Mijn wishlist is altijd heel erg groot en lang. Ik wil eigenlijk altijd alles wel uitproberen en testen. Op dit moment staat toch wel het Urban Decay Naked 2 Palette op nummer één. Ook ben ik op zoek naar de Sleek blush in Rose Gold maar deze is overal uitverkocht.

Wat vind jij van Missjustpretty? Wil jij nu net als Manon met jouw Beautyblog op Girlscene.nl?! Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door Annick