Beauty

De beautyblog van… Aranka

Wij zijn een tijdje geleden weer vol frisse moed begonnen met ‘De modeblog van…´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen super veel inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: De beautyblog van…! Deze keer de beautyblog van Aranka.

de beautyblog van aranka

Op een regenachtige dag in de zomervakantie begon Aranka haar beautyblog. Ze vond het altijd al leuk om websites te maken, ze schreef veel over echte meidendingen. Van het ene kwam het andere. Op een gegeven moment kreeg ze daadwerkelijk bezoekers en begon ze het alleen maar leuker te vinden. Haar interesse in beauty werd steeds groter en ze begon steeds meer over beauty te schrijven. Op dit moment mag ze zichzelf een heuse beautyblogger noemen!

de beautyblog van aranka

– Beschrijf jouw make-up stijl.
Mijn make-up stijl is eigenlijk heel erg natuurlijk. Ik ben gek op make-up daar niet van, maar ik maak graag met veel producten een zo natuurlijk mogelijke look. Ik zorg voor een mooie basis met foundation, blush, highlighter en dat soort dingen. Daarna leef ik me vaak wel uit op de ogen, mooie kleur oogschaduw met een winged eyeliner en mijn lippen laat ik dan weer graag naturel.

 - Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Mijn MAC Studio FIX poeder. Mijn andere MAC foundation poeder was op en ik wilde graag een iets dekkendere poeder voor mijn gezicht. Vloeibare foundation is helaas niet voor mij omdat dit er ontzettend onnatuurlijk uit ziet, dus daarom ga ik altijd graag voor een goede poeder foundation. En de MAC make-up artist raadde me deze aan. Ik ben er ontzettend blij mee!

de beautyblog van aranka

 – Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Een beautycase heb ik niet maar wel een dagelijks bakje voor mijn make-up, mag ik die ook omschrijven? Hier kan je in vinden een beker met allemaal kwasten en oogpotloodjes die ik vaak gebruik (die van Inglot zijn mijn favoriet!). Ook in het bakje zit mijn foundation, twee soorten blush, oogschaduw palettes, oogschaduw primer, mascara en een dagcrème.

 – Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Ik heb ‘s ochtends altijd haast omdat ik het heerlijk vind om iets langer dan moet ik bed te blijven liggen. Ik spring onder de douche en in 10 minuten zit mijn make-up erop en heb ik mijn haar gedaan. Beetje foundation, blush, oogschaduw, eyeliner, mascara en een balsempje op mijn lippen and I’m ready to go!

de beautyblog van aranka

 – Wat is je favoriete beautymerk?
Inglot, zeker weten! In verhouding is het echt totaal geen duur make-up merk, het is stukken goedkoper dan MAC, Chanel en dat soort merken en de kwaliteit is echt geweldig. Als je een Inglot counter of winkel tegen komt neem dan zeker een kijkje bij de oogschaduws en pigments, ik weet zeker je wordt verliefd!

 – Wat is jouw top drie beautyproducten?
1. Mascara – Wie gebruikt het niet?
2. Blush – Laat je wangetjes maar stralen!
3. Oogschaduwbasis – Zo blijft het de hele dag perféct zitten!

de beautyblog van aranka

 – Waar haal je de inspiratie vandaan.
Dat is een lastige, natuurlijk krijg ik spullen opgestuurd en daar schrijf ik dan eigenlijk altijd een artikel over, maar er zijn natuurlijk meer onderwerpen dan reviews. Ik kijk vaak op Pinterest en nieuwswebsites, maar in bed of onder de douche krijg ik ook vaak goede ideeën voor de website!

 – Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Ik heb niet echt een voorbeeld op beautygebied, maar als ik dan tóch een keuze moet maken is het Lauren Conrad, niet perse omdat ze een voorbeeld voor mij is, maar gewoon omdat ze prachtige looks heeft.

de beautyblog van aranka

 – Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Er komt een nieuwe collectie van MAC aan en die is echt geweldig! Daar wil ik zeker een paar dingen van bemachtigen.

Wat vind jij van de blog van Aranka? Wil jij nu net als Aranka met jouw Beautyblog op Girlscene.nl?! Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door de redactie