Beauty

Taylor Swift als CoverGirl

Toen Taylor Swift net bekend werd, zagen we een schattig meisje zonder al teveel make-up. Inmiddels is deze getalenteerde dame uitgebloeid tot een prachtige, volwassen vrouw en hebben we haar voor de camera zien transformeren. Na haar shoot voor de commercial van CoverGirl gaf ze een interview waarin ze haar beauty geheimen met ons deelt.

CoverGirl Taylor

Jouw kledingstijl is nogal veranderd de afgelopen jaren. Hoe zou jij jouw stijl in drie woorden omschrijven?
“Ja, mijn stijl is inderdaad veranderd. In drie woorden: klassiek, vrouwelijk en retro.”

Wie is jouw grootste inspiratie voor jouw vrijetijdskleding?
“Ik hou ervan om naar de foto’s van Ethel en Jackie Kennedy uit de jaren ’50 en ’60 te kijken. De elegantie vind ik zo mooi waardoor ik mezelf ook meer wil kleden zoals zij deden. Ik had nog nooit bedacht om pareloorbellen of sjaaltjes in mijn haar te dragen voordat ik Jackie ermee zag.”

Over transformaties gesproken, jij bent echt veranderd in een zelfverzekerde en stijlvolle dame de afgelopen jaren. Kijk maar eens naar de Vogue cover met jou erop. Wat vind jij van die fotoshoot?
“De eerste keer dat ik de Vogue cover zag, vergeet ik nooit meer! Het was echt een droom die uitkwam toen ik bij zo’n enorme shoot aanwezig mocht zijn. De vintage look vond ik geweldig en het was super leuk dat ik mocht poseren met mijn band en alle instrumenten. Ik was zo onder de indruk dat ik het niet eens een probleem vond toen ze een pony bij me wilden knippen. Dat kapsel is uiteindelijk een van mijn favoriete transformaties qua haar geworden. Moraal van het verhaal: Vertrouw altijd op Vogue.”

CoverGirl Taylor

Wat gaat er allemaal in jouw hoofd om als je besluit om krullend haar of stijl haar te hebben de rest van de dag? Het ziet er alle twee namelijk geweldig uit!
“Ik kijk gewoon wat ik die dag allemaal wil gaan doen. Tegenwoordig combineer ik de twee stijlen eigenlijk een beetje, de bovenkant van mijn haar stijl en glad met onderaan een paar speelse krullen. Mijn favo haarstijl op dit moment is een staart met een sjaaltje in mijn haar.”

De CoverGirl commercial met jou erin gaat over transformeren. Welke look vond je het leukst?
“Ik vind variatie eigenlijk altijd leuk. Mijn haar en make-up bepalen hoe ik eruit zie en eigenlijk heb ik zoveel leuke looks gehad tijdens de shoot. Stiekem vond ik de naturel look het leukst.”

Wat is de coolste beauty look die je ooit geprobeerd hebt?
“De leukste looks zijn de looks die ik daarna nog veel vaker gebruik. Rode lippen en de ‘cat-eye’ look gebruik ik nu nog dagelijks en al een paar jaar.”

DoverGirl Taylor

Wat is de gekste beauty tip die jij ooit hebt uitgeprobeerd?
“Ooit heb ik in een vliegtuig een Sharpie (zwarte stift) als eyeliner gebruikt omdat ik niks bij me had. Trust me, dat raad ik niemand aan.”

Het backstage filmpje tijdens de opnames van de commercial

Wat vind jij van de stijl van Taylor Swift?

Bron: refinery29

Door Eline