Beauty

De beautyblog van… Jolien

Wij zijn weer vol frisse moed begonnen met ‘De modeblog van´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen bergen inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: ‘De beautyblog van’! Deze week Jolien met Jolienskingdomofpolish.

Jolien is achttien jaar, bijna negentien, en ze komt uit België. Haar hobby’s zijn experimenteren met make-up en nagellak, dat is ook waar ze over schrijft in haar blog. Ze beschouwt haar blog als een soort dagboek van haar beauty avonturen. Wij nemen een kijkje in haar blog…

Beautyblog

Beschrijf jouw make-up stijl
Ik zie mijn make-up stijl als heel erg kleurrijk en opvallend. Mijn make-up zie ik als een soort accessoire, net als mijn nagels.

Beautyblog

Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Goldfever van Essence Colour and Go en de Peel Off basecoat van LE essence.

Beautyblog

Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Mijn nagellak verzameling bestaat uit een klein kastje met drie extra mandjes. Lipproducten en oogschaduw’s liggen in een mandje met mijn borsteltjes en eye- en lipliners in leeg wattenstaafdoosje.

Beautyblog

Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Ongeveer een half uurtje per dag.

Wat is je favoriete beautymerk?
Essence (ja, ik ben een budget shopper 😉 ik ben een student).

Beautyblog

Wat is jouw top drie beautyproducten?
Een verzorgend maskertje, een vloeibare eyeliner en een mooie nagellak. Daar word ik een stuk zelfverzekerder door.

Beautyblog

Waar haal je de inspiratie vandaan?
Veel blogs inspireren mij. Meestal probeer ik die looks op mezelf toe te passen. Experimenteren doe ik door enkele kleuren of technieken te veranderen. Meestal sta ik ‘s ochtends gewoon voor de spiegel en hangt het er vanaf welk kleur oogschaduw mij het eerste opvalt. Mijn nail art is gebaseerd op dingen waarvan ik houd.

Beautyblog

Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Niet echt… Niet dat ik helemaal niets overneem of leer. Maar als ik een goede manier van fotograferen zie, of iets leuks qua lay-out probeer ik het zelf wel eens uit en kijk of het werkt voor mij. Als ik dan toch een blog moet kiezen, kies ik Pinkypolish. Het hoofdthema is nagellak, maar er is ook veel ruimte voor andere beauty onderwerpen.

Beautyblog

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
The Snow White And The Huntsman nagellak van Essence, die zijn momenteel onderweg vanuit Duitsland.

Wil jij nu net als Jolien met jouw Beautyblog op Girlscene.nl?! Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door Jitske