Beauty

Drup, drup nagellak

Als de sandaaltjes weer uit de kast mogen, wordt het tijd voor een uitgebreide behandeling voor onze voeten. Eigenlijk mogen we onze handen dan ook niet vergeten, want die mogen ook wel een leuk en mooi kleurtje gebruiken. Wij hebben een paar leuke DIY’s op een rij gezet, zodat je je voeten en handen eens van een ander design kunt voorzien.

DIY nagellak

Druppel nagels, hoe leuk is dat? Het is wel een gefriemel, maar het ziet er uiteindelijk heel leuk uit. Je kunt dit natuurlijk met allerlei kleurtjes doen!

DIY Nagellak

Wat heb je nodig?
– 5 verschillende kleuren nagellak
– Tandenstoker
– Haarspeldje

DIY nagellak DIY Nagellak

Eerst lak je je nagels in een kleurtje. Maakt niet uit welke kleur, zorg alleen wel dat deze kleur niet teveel lijkt op de kleur van de stipjes. Vervolgens zet je met een tandenstoker overal een paar stipjes. Deze zijn niet heel groot!

DIY Nagellak DIY NAgellak

Vervolgens kies je nog twee kleurtjes waarmee je ook een paar stipjes zet. Het maakt niet uit als ze elkaar een beetje overlappen.

DIY Nagellak

Als laatste kies je de felste kleur uit waarmee je grotere stipjes maakt. Dit doe je heel makkelijk met het haarspeldje. Het uiteinde hiervan is namelijk dikker dan van een tandenstoker. Voilà ladies!

DIY Nagellak

Retro nagels kunnen best in 2012! Ook weer met een paar stipjes, maar dan net wat anders.

DIY Nagellak

Wat heb je nodig?
– 5 verschillende kleuren nagellak
– Tandenstoker
– Haarspeldje

DIY Nagellak DIY NAgellak

Eerst lak je je nagels in een leuke, opvallende kleur. Vervolgens maak je twee halve cirkels aan iedere kant, hier doen ze dat met goud. Dit valt lekker op naast roze. Vervolgens maak je met een tandenstoker aan de rechterkant van je vinger een paar stipjes, zoals je op de foto kunt zien.

DIY Nagellak DIY Nagellak

Vervolgens ga je lekker verder met stippelen. In het kleine rondje maak je weer een paar stipjes en naast het grote rondje maak je weer met goud een paar stipjes. Het klinkt ingewikkelder dan het is!

Gaan jullie nu ook lekker druppen en stippen?

Bron beeld: Refinery29

Door Eline