Beauty

Review: Pure Camille

Iedere vrouw besteedt tegenwoordig erg veel aandacht aan een ultieme huidverzorging. Een verzorgde huid geeft je zelfvertrouwen en je voelt je lekker in je vel. Maar welke producten bieden dan een goede verzorging aan voor je huid? De producten die je vriendin gebruikt, kunnen bij jou niet het zelfde resultaten tonen als bij je vriendin. Om je huid goed te kunnen verzorgen moet je weten wat voor type huid je hebt. Iedere type huid heeft namelijk een andere verzorging nodig!

Ik heb een normale huid. Douchegels, reinigingslotions en zonproducten gebruik ik van het merk Yves Rocher. De producten van Yves Rocher beschermen en verzorgen mijn huid goed. Laatste heb ik de pure Camille body -en gezichtscrème besteld. Het is een verzorgende crème, voor alle leeftijden en voor alle huidtypes. Als je een bestelling plaats op de site van Yves Rocher, krijg je het vaak ongeveer na 2/3 werkdagen thuis opgestuurd.

Pure Camille

Ik heb de crème iedere avond voor het slapen gaan op mijn huid aangebracht. De geur van de crème is lekker en fris. Het trekt snel, plakt niet en geeft een verfrissend gevoel voor het slapen gaan. De volgende dag merk ik dan ook dat mijn huid heerlijk zacht aanvoelt!

De crème zit in een pot van 125 ml. Als je het voor heel je lichaam gebruikt, net als ik, is het potje zo leeg! Daarom koop ik er voortaan ook twee per bestelling.. Bij Yves Rocher is het zo dat als je een bestelling hebt van € 25,00 en hoger, je geen verzendkosten hoeft te betalen van € 3,90. 

Pure Camille

Het potje heeft een leuk design. Het is wit van kleur en heeft een kamille als plaatje op het deksel. Een pot vind ik persoonlijk makkelijker in gebruik dan een tube, omdat je de crème gemakkelijk op kunt maken. Bij een tube is dat het vaak lastig, omdat er vaak nog crème in een tube achterblijft.

De prijs van deze crème verschilt nogal. Toen ik het kocht was de prijs € 3,54. Soms heb je ook bijvoorbeeld een aanbieding van 2 stuks voor € 5,90. Er zijn heel vaak aanbiedingen bij Yves Rocher vandaar dat de prijzen niet altijd hetzelfde zijn.

Pure Camille

Yves Rocher en de natuur
Behoud van de natuur voor de wereld van morgen staat bij alle activiteiten van Yves Rocher centraal. Enkele voorbeelden van deze activiteiten zijn:
• Afschaffing van dierproeven in 1989.
• Afschaffing van plastic draagtasjes in de winkels.
• Ontwikkeling van biologische afbreekbare formules.
• Ontwerp van milieuvriendelijke navulsystemen.
• Keuze voor karton en papier die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. 

Ook bij dit product is er sprake van een natuurlijke verzorging dankzij de zachtheid en zuiverheid van biologisch geteelde kamille.

Conclusie: Als je een normale huidtype hebt, is deze crème goed voor de verzorging van je huid. De crème zorgt voor een fijne zachte huid een heeft een aangename geur.

TIP: Pure Camille heeft een groot assortiment met verzorgingsproducten. Ook gebruik ik de reinigingslotion van Pure Camille. De lotion reinigt en verfrist mijn gezicht. Na het reinigen van mijn gezicht met de lotion, smeer ik de crème. Deze twee producten maken dan ook mijn gezichtsverzorging compleet!

Besteed jij veel aandacht en tijd aan gezichtsreiniging?

Door Asli, MyStyle