Beauty

Nieuw van Rimmel: Scandal eyes!

Spannend, vanavond is eindelijk dat leuke feestje waar je al weken naar uitkijkt. Al je vriendinnen komen, maar ook die ontzettend leuke crush en het wordt eens tijd dat hij je ziet staan! Je mooiste outfit ligt al klaar, maar wat maakt nou meer indruk dan stralende, knallende ogen? Precies, niks!

Al jarenlang zijn we opzoek naar de perfecte mascara, maar de ene klontert teveel, de andere loopt uit, of vlekt, of, of, of… Helemaal hopeloos worden we ervan. Als we eenmaal onze perfecte mascara hebben gevonden, slaan we ze met tientallen tegelijk in. Totdat ze, tot onze schrik, opeens weer uit de schappen worden gehaald. Dan begint de zoektocht weer opnieuw…

rimmel

Totdat we van de Rimmel Scandal Eyesmascara hoorden. Het is een nieuwe mascara met een balvormig borsteltje die jouw wimpers schandalig, zoals de naam al zegt, vol en lang maakt. Zo kun jij de show stelen op dat leuke feestje!

De mascara klinkt erg veelbelovend en wij zijn benieuwd! En goed nieuws, Debbie van Beautyscene heeft deze mascara voor jullie getest! Een dikker en flexibel borsteltje die zorgt dat iedere wimper voller en langer wordt. Het zou je binnen een handomdraai een modellenlook geven. De mascara heeft een leuke en knallende roze verpakking die zorgt dat de mascara, net als jou, in het middelpunt komt te staan. Lees je mee voor Debbie’s review?

rimmel

‘Jullie kennen de eerste Scandal’eyes mascaravan Rimmel London vast wel, die in het oranje hulsje met het mega borsteltje? Scandal’eyes Show off heeft dan wel ongeveer dezelfde naam, de mascara is toch heel anders. Deze Scandal’eyes Show Off mascara zorgt voor volle, lange en gesepareerde wimpers en dat komt allemaal door het bijzondere borsteltje en de nieuwe vezelformule.

borsteltje

Het borsteltje is nog steeds groot, maar loopt spitser toe en heeft aan het uiteinde een balvormig uitsteekseltje. Daarmee kun je ook de kleinste haartjes beter bereiken en dat is erg prettig. Tenslotte is het altijd het mooiste als je alle wimperhaartjes kunt kleuren, ook die kleine haartjes helemaal aan de binnenkant van de ogen.

De formule is heel licht, het voordeel is dat de wimperhaartjes goed gesepareerd blijven, ze worden niet te dik en zwaar. Ik krul mijn wimpers altijd met een wimperkrultang en die krul blijft met Scandal’eyes Show off mascara goed behouden de hele dag, dat is fijn want zo behoudt je een mooie oogopslag.  

Op de foto’s krijg je een idee van het resultaat van de mascara, maar natuurlijk zal die op ieders wimpers anders uitpakken. Ik vind het een prettige mascara, het borsteltje laat de mascara goed aanbrengen, de formule is niet te plakkerig maar had van mij wel ietsje zwarter mogen zijn. Op de foto’s komt de mascara misschien wat grijzig over, in het echt is dat een heel stuk minder en oogt deze gewoon zwart. 

rimmel

Zoals ik al zei is de houdbaarheid van de mascara goed, de krul blijft heel goed zitten maar ook de kleur blijft de hele dag prima. De mascara vlekt of kruimelt niet, aan het einde van de dag is de mascara met een normale make-up remover goed te verwijderen.

Hieronder nog even twee foto’s om het verschil te laten zien tussen de orginele Scanal’eyes en de Scandal’eyes Show Off mascara. Mijn voorkeur gaat uit naar de Show Off vanwege het natuurlijkere resultaat, wil je een meer opvallende look dan zou je misschien beter kunnen gaan voor de originele Scandal’eyes. Trouwens….een combinatie is ook erg fijn, eerst een laagje Show Off en dan nog wat extra orginele Scandal’eyes in de puntjes voor een intenser resultaat.’

mascara

rimmel

Hebben, hebben, hebben? Hij is te koop voor € 11.99 en dankzij de opvallende kleur is hij niet te missen in de schappen.

Ben jij ook net zo benieuwd als wij?

Bron: Rimmel & Beautyscene

Door: Jitske