Beauty

De beautyblog van… Tim

Wij zijn weer vol frisse moed begonnen met ‘De modeblog van´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen bergen inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: ‘De beautyblog van’! Deze week de beautyblog van Tim.

Tim is achttien jaar oud en is op 9 januari 2012 zijn blog gestart: Everything Tim. Binnen enkele weken begon het bezoekersaantal steeds meer te stijgen en binnen no time had hij een groot publiek bereikt. Daar is hij natuurlijk heel blij mee en trots op. Hij schrijft over van alles en nog wat, en houdt op YouTube ook een vlog bij. Daarnaast is hij ook gastblogger voor What a beauty.

Beautyblog van

– Beschrijf jouw make-up stijl.
Mijn stijl is, zoals verwacht, vrij natuurlijk. Wel gebruik ik alles wat vrouwen ook gebruiken. Denk hierbij aan foundation, poeder, blush, bronzer, mascara (meestal bruin) en highlighter. Oogschaduw draag ik vrijwel nooit, maar ik vind het wel super om daarmee te experimenteren. Verder vind ik het leuk om voor een feestje of een avondje stappen flink uit te pakken door net wat extra kleur te gebruiken of een mooie, felle lipstick.

Beautyblog van

– Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Dat was volgens mij een concealer en lipstick bij The Body Shop!

Beautyblog van

– Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Ik heb geen beautycase, maar een kast van IKEA waar ik mijn make-up in bewaar. Daarnaast heb ik nog een drietal manden vol met verzorgingsproducten. Het kastje heeft drie lades waarbij ik de bovenste gebruik voor nagellak, de middelste voor foundation, blush, bronzer, highlighter en poeder en de onderste voor oogschaduw en lipproducten. De manden zijn niet zo geordend, eerder een rotzooi te noemen, haha!

Beautyblog van

– Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Dat valt eigenlijk wel mee, meestal een kwartiertje. Echter als ik een feestje heb zou ik het liefst de hele avond de tijd nemen om mijn make-up te doen. Voor mij is het echt een vorm van ontspanning. Denk aan een lekker muziekje op de achtergrond en met mijn buffer brush meeblèren in de spiegel… Oeps!

Beautyblog van

– Wat is je favoriete beautymerk?
Voor een beautyverslaafde is dat natuurlijk een onwijs lastige vraag. Qua make-up heb ik zo gigantisch veel verschillende merken die ik fijn vind om te gebruiken, maar op dit moment springt Inglot er zeker uit. De producten zijn wel wat duurder, maar van onwijs goede kwaliteit. Verder vind ik MAC, Paula’s Choice en Catrice/Essence heel fijn.

Beautyblog van

– Wat is jouw top drie beautyproducten?
1. Primer – Ik kan echt niet zonder primer! Het zorgt ervoor dat alles netjes op z’n plaats blijft en dat het niet zo in de lijntjes gaat zitten.
2. Foundation – Omdat ik enkele rode acne littekentjes op mijn wang heb gebruik ik graag foundation om deze te neutraliseren.
3. Blush – Een gezonde blos kan nooit kwaad, toch?

Beautyblog van

– Waar haal je de inspiratie vandaan?
Meestal van collega-bloggers. Ook vind ik het erg leuk om buitenlandse make-upguru’s als Gregory Gorgeous te bekijken. Verder heb ik niet echt een concreet voorbeeld. Ik kan wel artiesten op gaan noemen, maar die doen hun make-up natuurlijk niet zelf.

Beautyblog van

– Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Zoals ik al zei: op dit moment niet. Ik vind de make-up van Kim Kardashian altijd heel gaaf, maar zij heeft een visagist. Dan is eerder haar visagist mijn voorbeeld dan zij zelf, haha!

Beautyblog van

– Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Ik wil ALLES van de MAC Heavenly Creature-collectie!

Wil jij nu net als Tim met jouw Beautyblog op Girlscene.nl?! Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door Eline