Fashion

Hoe combineer je het witte jurkje?

Een little black dress heb je vast en zeker al in de kast liggen. Maar heb je ook al een little white dress in je bezit voor deze zomer? Een LWD is een absolute musthave en kun je op veel verschillende manieren combineren. Ik geef je een aantal tips!

Verschillende varianten van de little white dress

Een zwart jasje staat mooi in contrast met een wit jurkje. Handig voor als het net iets te koud is om met blote armen te lopen.

Een lange ketting staat mooi en eenvoudig bij een wit jurkje. Ga voor een groot exemplaar zodat daar de aandacht naar toe gaat.

Door het dragen van een gekleurde tailleriem is je witte jurkje meteen stylish verantwoord en zeker niet saai!

Door een sjaaltje losjes om je nek te dragen, creëer je een relaxte casual look.

Een mooie kleur die goed combineert met wit is een tan tint. Door deze tint krijg je een mooie casuel en neutrale look.

Metallic accessories zijn perfect als je voor een luxere uitstraling gaat. Heb je een speciaal feestje? Met het gebruik van zilver en gouden accessories zit je goed!

Naast deze verschillende tips, vind ik een wit jurkje ook mooi staan met een spijkerjasje, dat maakt je outfit een stuk stoerder. Een little white dress is ook perfect voor een dagje op het strand of aan de boulevard. Combineer het me slippers of high heels, een grote rieten flaphoed en draag daaronder je bikini. En tot slot is een wit jurkje geschikt voor een speciaal feest, zoals een bruiloft. Stijl het af met een grote corsage, pumps en een clutch.

Heb jij al een LWD in je kast hangen?

door Quirine