Beauty

De beautyblog van… Jiami

Wij zijn een tijdje geleden weer vol frisse moed begonnen met ‘De modeblog van´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen bergen inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: ‘De beautyblog van’! Deze week Jiami van Lifesplash.

Dit is Jiami, 12 jaar en een echte levensgenieter. Ze heeft nu al haar eigen blog Lifesplash, waar ze om de dag een artikel opzet. Van jongs af (nog jonger dan dat ze al is) aan schrijft ze al en maakt ze haar eigen websites. Op haar blog deelt ze haar passie voor beauty, fashion en lifestyle. Ze vindt het leuk om zichzelf op te maken en te experimenteren met make-up.

jiami's beautyblog

Beschrijf jouw make-up stijl.
Omdat ik 12 jaar ben, vind ik het onnodig om met dikke lagen make-up rond te lopen. Normaal draag ik alleen wat eyeliner en mascara, en een lekker geurtje. Als ik thuis ‘los kan gaan’ met mijn kwasten en paletjes… – wie belt alvast de schoonmaker? – dan maak ik vaak een natuurlijke look. Ik ben dol op bruin en roze tinten.

Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Dat was een paar dagen geleden via internet. Een BB cream, BB concealer waar ik heel benieuwd naar ben en super leuke aardbei haarkrullers! Ik was gelijk verliefd op de haarkrullers, het zijn een soort papillotten in aardbeivormpjes! Ik kan niet wachten tot mijn bestelling aankomt. 

jiami's beautyblog

Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Mijn everyday bakje ligt meestal in mijn sokkenlade. Mijn spiegel staat namelijk naast mijn kast! De reinigingsproducten die ik altijd gebruik liggen in de badkamer. De rest ligt in allerlei doosjes die door het huis slingeren. Ik weet altijd wel waar de doosjes liggen dus dat is geen probleem. Ik ben van plan om alles deze week maar eens netjes op te ruimen.

Heb je nog tips & tricks voor de meiden van Girlscene op beauty gebied?
Wees blij met en trots op wie je bent! Zolang je die zelfverzekerdheid uitstraalt ben je het mooiste meisje dat er is, want een lach kan je honderd maal mooier maken dan een laag make-up.

jiami's beautyblog

Wat is je favoriete beauty merk?
Lush! Ik vind het heerlijk. Het ruikt vaak ook nog eens geweldig. Ik maak ook weleens zeep en dan ga ik vaak eerst even langs de Lush. Inspiratie opdoen en stiekem genieten van alle lekkere en mooie dingen die ze daar hebben.

Waar haal je de inspiratie vandaan.
Mensen inspireren mij vaak. Ik loop op straat en kijk vaak naar mensen. Af en toe wel even opletten of ik niet tegen een paal loop! Ik vind het zo fascinerend om verschillende stylen, outfits en make-uplooks te zien. Op de een of andere manier kan zoiets me heel erg inspireren. Naast dat komt inspiratie vaak gewoon in me op! Het leven inspireert me…

Heb je een voorbeeld op beauty- en lifestyle gebied?
Nee. Er zijn zoveel mensen tof en leuk maar ik heb geen voorbeeld. Tuurlijk zijn er mensen waar ik tegen op kijk en die mij inspireren, maar ik heb niet een persoon waarvan ik zeg: ‘Yes, dat is míjn voorbeeld!’ Mensen zoals Shakespeare vind ik een heel inspirerend, zijn quotes en toneelstukken vind ik prachtig. Daar heb ik geen woorden voor! En Beyoncé, zij straalt gewoon schoonheid uit door haar zelfverzekerdheid, zij inspireren mij heel erg. Maar een voorbeelden zijn ze niet.

jiami's beautyblog

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Zullen we het houden op ‘teveel om op te noemen’? Om toch de vraag te beantwoorden, bovenaan het lijstje staat een goede concealer. Plus ik spaar voor een iPhone, maar daar ben ik nog wel even mee bezig.

Wat vind jij van de blog van Jiami?

Wil jij nu net als Jiami met jouw Beautyblog op Girlscene.nl? Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door: Jitske