Beauty

Review: Gosh herfstcollectie

Girlscene kreeg via de post een pakketje binnen met daarin de Gosh najaarscollectie! Dit zwarte doosje was gevuld met een make-up tasje waarin mascara, een eyeliner, oogschaduw, twee producten voor de lippen en een nagellak zat. Speciaal voor jullie een review de oog- en lipproducten!

gosh

gosh

gosh

Laten we beginnen met de oogproducten!
Voor de ogen hebben we een oogschaduw, een eyeliner en een mascara. De oogschaduw is speciaal voor smokey eyes met zwarte en grijze tinten. Op een doosje staat een handig stappenplan hoe je het moet aanbrengen. De mascara is voor extreme volume.

voor foto
Voor foto.

oog makeup
Ik begon met de lichtere kleur op mijn ooglid aan te brengen.

oogmakeup
Vervolgens bracht ik de tweede kleur aan, over de eerste kleur. Daarna de derde kleur vanaf het midden, naar buiten gewerkt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik meer kleurverschil verwacht had, maar het bleef een subtiel kleurverschilletje. Fijn als je niet van heavy houdt!

oogmakeup
De zwarte kleur voegde eindelijk de donkere kleur toe die ik had gehoopt, alleen vergeleken de andere drie lichte kleuren vond ik deze te donker. Met een beetje mengen lukte het toch om er iets moois van te maken.

testen
Vervolgens de eyeliner. Hij begon heel zwart maar het stiftje werd een beetje droog van de oogschaduw. Dus opbrengen ging af en toe wat moeizaam, heb dus ook niet echt een rechte lijn kunnen trekken. Ik denk wel dat het zonder oogschaduw een fijne eyeliner is door de fijne punt. Dus als je alleen van mascara en een eyeliner houdt is deze ideaal.

review gosh
Omdat ik hele lange wimpers heb klonterde de mascara een beetje, maar ik heb dat probleem dan ook bij iedere nieuwe mascara die nog veel mascara op het borsteltje heeft. Ik vond het wel een fijne mascara, want hij geeft duidelijk meer volume.

review gosh
Foto van onder.

Hoe bevalt de oogschaduw?
Ik kon de oogschaduw goed aanbrengen en hij bleef goed zitten. Normaal vliegt de zwarte oogschaduw namelijk allerlei kanten op, maar dat had ik hierbij niet.

Ben je tevreden over de oogproducten?
Ja, vooral de eyeliner lijkt me erg fijn zonder oogschaduw en de mascara vind ik voor herhaling vatbaar.

producten

De lipproducten
Voor de lippen kregen wij een perzikkleurige volumizing lip shine die jouw lippen voller moet laten lijken en een lipliner/ pen voor gladde en zachte lippen.

product
De perzikkleurige lipgloss gaf een lief en zacht kleurtje aan mijn lippen. Ze begonnen gelijk te tintelen door het volumzing effect.

gosh
Van de pen waren wij op de redactie niet tevreden. Er was zo weinig verschil te zien dat foto’s ervan niet zo zinvol waren. Toch is het leuk om een lippenstift te zien die ook daadwerkelijk op een stift lijkt. Mocht je van een erg subtiel kleurtje houden, kun je deze zeker proberen.

gosh

De Gosh producten zijn vanaf september te koop bij Kruidvat. De volume lip shine is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren voor € 9,49. Over de lipliner/ stift hebben wij verder geen informatie. De oogschaduw is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en zal € 11,49 gaan kosten. De eyeliner is verkrijgbaar in matchende kleuren en zal € 8,79 kosten en de mascara € 11,49. De knalroze nagellak die we niet hebben getest, kost € 7,29.

oogschaduw

Wat vinden jullie van deze producten? Gaan jullie ze aanschaffen?

Door: Jitske