Beauty

Beautymerk Clarins opent Beautyblog

Beautymerk Clarins komt in september met een eigen beautyblog. De blog moet dé nieuwe beautyblog worden. Het wordt niet zomaar een blog die door een bedrijf ter promotie van het merk gebruikt wordt. De blog wordt geschreven door Virginie, Claire, Prisca en Jenna Clarins. Inderdaad, (klein)dochters van Meneer Clarins.

clarins

Virginie, Claire, Prisca en Jenna zijn vier leuke jonge meiden die een heerlijk glamour-leven leiden. Op de blog zal het fabuleuze van de meiden dan ook op de voet gevolgd worden. Ze zitten front row bij shows, gaan naar de leukste feestjes. Juist, een heerlijk droomleven dus.

Maar Beauty Flash Blog – de naam van de blog – is natuurlijk in de eerste plaats een beautyblog. En dus kun je ook erg veel beauty tutorials, filmpjes, behind the scenes met designers en beautytrends verwachten. De meiden praten met een heerlijk Frans accent, wat het geheel voor ons nóg leuker maakt.

Clarins

Faran Krentcil was de allereerste redacteur van één van onze favoriete websites, Fashionista.com, en is aangesteld om het project in goede banen te leiden. Wij zijn heel erg benieuwd wat de meiden er van gaan maken en hebben 5 september alvast in de agenda staan. Op die dag zal de website officieel de lucht in gaan. Een preview van de blog is hier te zien.

Zijn jullie benieuwd naar de Beautyblog van Clarins? Wat is jullie favoriete beautyblog?

Bron: Fashionista

Door Annemerel