Beauty

De beautyblog van… Daniëlle

Wij zijn weer vol frisse moed begonnen met ‘De modeblog van´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen bergen inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: ‘De beautyblog van’! Deze week de beautyblog van Daniëlle.

Daniëlle is zestien jaar oud en heeft al haar eigen blog, Make Me Blush. Ze vindt het super om andere blogs te lezen, ze volgt er dan ook ruim vijftig op dit moment! Ze heeft haar eigen blog zodat ze zelf ook haar mening kan geven over beautyproducten. Verder schrijft ze ook over fashion en lifestyle.

beautyblog van danielle

Beschrijf jouw make-up stijl
Zelf vind ik nude kleuren heel erg mooi. Ik houd van nude oogschaduw, nude lipstick en nude nagellak. Natuurlijk heb ik af en toe ook wel eens een look met wat kleur, maar toch draag ik het liefst make-up met bruine of roze tinten. Verder vind ik het ook leuk om juist wel met kleur te gaan experimenteren.

beautyblog van danielle

Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Ik ben gister naar Groningen geweest en ben daar naar de Douglas gegaan om te kijken voor het merk MAC. Ik wilde altijd al iets van MAC, maar de prijs hield mij tegen. Dat werd gisteren anders. Ik heb gister een eyeliner en een oogschaduw bij MAC gekocht. Mijn portemonnee was er niet echt blij mee, maar mijn dag kon niet meer stuk.

beautyblog van danielle

Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Ik heb niet echt een beautycase, maar eigenlijk een beautylade. Je vindt er veel budget make-up in terug, maar ook af en toe wat luxere make-up. Ik vind het de laatste tijd ook erg leuk om palettes te kopen.

beautyblog van danielle

Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Dat is best wel verschillend. Want de ene dag heb ik zin om van alles op mijn gezicht te smeren en het andere moment is het alleen maar een mascara met een eyeliner. Gemiddeld denk ik een kwartier.

beautyblog van danielle

Wat is je favoriete beautymerk?
Ik vind Essence en Catrice hele fijne budgetmerken en die kom je ook bij mij het vaakst tegen, maar stiekem vind ik MAC ook helemaal geweldig.

beautyblog van danielle

Wat is jouw top drie beautyproducten?
Een eyeliner die goed werkt, een oogpotlood en een BB-cream.

beautyblog van danielle

Waar haal je de inspiratie vandaan.
Uit tijdschriften, foto’s en andere beautyblogs.

Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Ja, Vera van VeraCamilla. Ik vind haar looks en schrijfstijl echt geweldig! Ze is al heel erg lang beautyblogger en schrijft nog steeds echt geweldige artikelen!

beautyblog van danielle

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Ik heb gisteren dus twee MAC producten gekocht, dus ik heb niet echt iets specifieks wat ik wil hebben. Het Naked 2 palette van Urban Decay lijkt me geweldig en het Limited Edition palette van Sleek wil ik graag nog hebben.

beautyblog van danielle

Wat vind jij van de beautyblog van Daniëlle?

Wil jij nu net als Daniëlle met jouw Beautyblog op Girlscene.nl?! Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door: Jitske