Beauty

True beauty

Redactie

Even voorstellen: de komende tijd kom je op Girlscene steeds vaker artikelen van Annemiek tegen. Zij gaat schrijven over alles wat met schoonheid te maken heeft, denk aan make-up en dergelijke. In haar eerste artikel gaat ze in op het begrip ‘schoonheid’, wat is dat nu eigenlijk?

Wat is schoonheid?
Schoonheid is een groot begrip, iets wat je zelf in zult moeten vullen. Mede dankzij de media krijgen we een soort beeld voorgeschoteld van wat ‘normaal’ en ‘mooi’ zou moeten zijn, maar is dat wel altijd helemaal op zijn plaats? Werkende in een business waar je vrijwel alleen maar met het uiterlijk te maken krijgt, kom je er al snel achter dat je met alleen een mooi koppie niet ver komt. Want wat is een mooi hoofdje zonder een mooi innerlijk? Niets, helemaal niets.

echte schoonheid

Schoonheid begint van binnen en als je van binnen mooi bent, straal je dat ook van buiten uit. Make-up is er slechts om jezelf mooier te maken dan je zelf al bent. Je kunt de dingen die je aan jezelf mooi vindt benadrukken, maar andere dingen waar je onzeker over bent camoufleren. Juist door make-up als een extra wapen te gebruiken om jezelf zekerder te laten voelen, straal jij extra power uit en zo ook extra schoonheid.

Iedereen is uniek en mooi, en het is zeker niet nodig om je achter lagen make-up te verstoppen. Make-up is slechts een bijzaak.

echte schoonheid

Aangezien je binnenkort meer artikelen van mij gaat tegenkomen op Girlscene.nl, vertel ik in het kort een aantal dingen over mijzelf:

Ik ben Annemiek, deze maand word ik 18 jaar en woon in het Brabantse land, waar ik werk en naar school ga. Vanaf mijn veertiende jaar doe ik visagie voor fotoshoots. Sinds oktober 2010 werk ik in een grote parfumerie. Ik heb hiervoor al een tijd geschreven voor de website van het tijdschrift Fancy, maar helaas is dat tijdschrift gestopt. Alsof het nog niet druk genoeg is, werk ik momenteel ook aan een aantal leuke grote projecten waar je vast en zeker meer over gaat horen.

annemiek annemiek

Schrijven vind ik erg leuk, zeker om dit te combineren met beauty. Dat is ook de reden waarom ik voor Girlscene ga schrijven. Je kunt me zien als een soort ‘beauty reporter’, iemand die schrijft over bepaalde producten, looks, manieren om producten aan te brengen, et cetera.

Het leukste is het natuurlijk als jullie artikelen kunnen lezen waar jullie écht iets aan hebben, daarom is het belangrijk als jullie dit ook aangeven. Hierbij dus meteen al mijn vraag aan jullie: wat vinden jullie leuk om te lezen, of waar hebben jullie moeite mij als het op beauty gebied aankomt? Jullie vragen, ik antwoord!

Tot snel!

Door: Annemiek

Must reads 👀