Beauty

Shiela, dé Beautychecker!

Deze week de beautyblog van Shiela! "Hoi! Ik ben Shiela, 15 jaar oud en nog een beginnende blogger. Ik ben al bijna twee jaar in de ban van beauty en besloot kort geleden dat het ook voor mij tijd was om een blog aan te maken. Ik begon met de naam: Beautychecker."

Mijn passie begon toen ik mijn eerste beauty artikel las en dat is sindsdien niet meer gestopt, maar juist erger geworden! Mijn bloggevoelens begonnen te kriebelen en na een tijdje te prutsen en te brainstormen over de naam, startte ik. Nu is alles perfect zoals ik het wil, dus klaar om mijn blog aan jullie te showen!

Helaas heb ik geen breed budget, dus ik schrijf minder reviews dan ik zou willen. Toch los ik dit zo creatief mogelijk op en schrijf ik toch ontzettend veel over beauty.

de beautyblog van shiela

Beschrijf jouw make-up stijl.
Ik houd van naturel. Ik houd ervan hoe mensen er prachtig kunnen uitzien door de kunst van mooie make-up. Basic oogschaduw kleuren met shimmer, nude lipstick of lipgloss, een mooie peachy of bruine blush, gitzwarte eyeliner, oogpotlood op de waterlijn en perfecte wimpers. Dat is totaal mijn stijl.

Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
De Bourjois 123 Perfect foundation leek me super interessant voor mijn huidtype, dus deze nam ik vorige week mee toen ik in de Kruidvat was.

de beautyblog van shiela

Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Ik bewaar mijn make-up in een kastje van de Ikea. Ik hou van overzicht, dus ik verdeel alles volgens product; lipsticks bij de lipsticks, blushes bij de blushes, enzovoort… Als je tussen mijn make-up gaat neuzen zie je veel bruin- en nudetinten, maar er zitten ook verrassende felle kleuren tussen. Ik houd van experimenteren.

(www.beautychecker.blogspot.com

Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Op een schooldag besteed ik gemiddeld een half uur aan mijn make-up (ja, ik sta daar echt wat vroeger voor op, haha!) en in het weekend of tijdens de vakantie kan het al snel een uur in beslag nemen. Oeps, what a shame

de beautyblog van shiela

Wat is je favoriete beautymerk?
Ik heb niet echt een favoriet beautymerk. Mijn make-up bestaat uit veel verschillende merken en daar kan ik moeilijk uit kiezen. Wel heb ik een favoriet merk voor verzorging en dat is, jawel, The Body Shop! Best cliché, ik weet het.

(www.beautychecker.blogspot.com

Wat is jouw top drie beautyproducten?
Op de eerste plaats staat sowieso oogpotlood! Dat is ook het eerste make-up product dat ik begon te gebruiken. Ik kan niet meer zonder! Zonder zwart oogpotlood op mijn waterlijn zie ik er erg belabberd uit. Als tweede beautyproduct kies ik blush, omdat dat hét magische trucje is om er gezond uit te zien. Als laatste oogschaduw, omdat ik het gewoon een super heerlijk product vind om mee te spelen!

de beautyblog van shiela

Waar haal je de inspiratie vandaan.
Ik haal mijn inspiratie uit tijdschriften, internet, blogs, Tumblr en Weheartit, maar vooral gewoon uit mijn hoofd. Als ik op mijn bed lig of languit in mijn zitzak lig neem ik even de tijd om te brainstormen en zet ik al mijn ideeën op een to-do lijstje om ze vervolgens uit te werken.

(www.beautychecker.blogspot.com

Heb je een voorbeeld op beautygebied en waarom?
Ik heb er veel! Vera van Veracamilla heeft een geweldige schrijfstijl en een prachtige blog, Mascha van Beautygloss en Serena van Beautylab bewonder ik dan weer om hun grote kennis over beauty!

de beautyblog van shiela

Wat staat er op dit moment op je wishlist en waarom?
Erg hoog op mijn wishlist staat het Urban Decay Naked palette, totaal mijn ding en ik snap nog steeds niet waarom ik deze nog niet in huis heb! Plus een hete luchtborstel, want mijn haar föhnen blijft een heel gedoe.

de beautyblog van shiela

Wat vind jij van de beautyblog van Shiela?

Wil jij nu net als Shiela met jouw Beautyblog op Girlscene.nl?! Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door: Jitske