Beauty

Handen verzorgen dit najaar

`Brr.. de herfst is nu een tijdje bezig. Dat betekent dat we niet alleen een goed excuus hebben om nieuwe kleding te kopen, ook andere verzorgingsproducten hebben we nodig! In tegenstelling tot de rest van ons lichaam, zitten onze handen vaak niet verstopt in dikke lagen kleding. Daarom is het belangrijk dat je wat extra aandacht besteedt aan je handen.

Zo blijft de huid lekker zacht en glad. Goed verzorgende en vochtinbrengende crèmes zijn dan ook een must voor in het najaar. Ik – Quirine – zet een aantal lekkere producten voor je op een rij:

Handcrèmes

1. Dreamy Baroque, verkrijgbaar bij Douglas €8,95
2. Herôme, verkrijgbaar bij De Bijenkorf €7,95
3. I love… Vanilla & Ice Cream, verkrijgbaar bij Douglas €5,95
4. Bamboo Handcrème, verkrijgbaar bij De Tuinen €4,99
5. Vaseline Handcrème Hand & Nail, verkrijgbaar bij Kruidvat €2,53

Los van bovenstaande producten heb ik ook een aantal crèmes voor jullie getest:

De eerste is Hand Therapy SOS van Kruidvat. De crème ruikt lekker fris en de structuur is niet zo dik waardoor het goed uitsmeert. Het blijft wel een tijdje vettig op de huid, maar nadat het is ingetrokken, werden mijn handen heerlijk zacht. De crème bevat huidherstellende eigenschappen van Pro-Vitamine B5 en calendula-olie. Ook erg fijn is de prijs, het product kost namelijk €1,99.

handcreme Kruidvat

Zo ziet de Hand Therapy SOS crème eruit op mijn hand:

Hand Therapy SOS creme

De volgende crème die ik heb uitgeprobeerd, is de Nails & Cuticles Hand Creme van Sally Hansen. De crème ruikt naar sinaasappel en de structuur is iets dikker dan de handcrème van Kruidvat. Het smeert goed uit, maar het blijft wel lang plakkerig op mijn huid zitten. Een pluspunt is dat het product ook goed is voor de verzorging van de nagels. De crème bevat kamille druivenpitolie en Vitamine A, C en E. Het product is onder andere te koop bij Kruidvat voor €8,99.

Sally Hansen handcreme

Zo ziet de crème van Sally Hansen eruit op mijn hand:

Sally Hansen creme

De laatste crème die ik getest heb, is de Wuta Kamille Handcreme van Herbacin. De structuur is een stuk dikker dan de vorige crèmes en het heeft bijna geen geur. De handcrème trekt snel in, wat ik zelf erg prettig vind. Het product heeft een drievoudige werking: de kamille herstelt de huid, de glycerine heeft een verzorgende werking en de siliconen beschermen de handen tegen invloeden van buitenaf. Iets minder handig vind ik de verpakking. Omdat het een potje is, komt er snel vuil aan de rand van het dekseltje als in het potje. Wel is het een ideaal product om bij je te hebben, omdat het klein is. De prijs is €0,99 en de crème is te koop bij o.a. Etos.

Herbacin handcreme

Zo ziet de crème van Herbacin er uit op mijn hand:

Herbacin handcreme

Welk handverzorgingsproduct gebruik jij?

Door: Quirine