Beauty

Lush kerst- & najaarscollectie

Lush is de lekkerste biologische winkel voor beautyproducten. Ze maken producten van groente, fruit en natuurlijke oliën. Alle producten zijn niet op dieren getest en allemaal handgemaakt! Dat niet alleen, het ruikt ook nog eens heerlijk. Zo ruik je deze winkels al meters voordat je het ‘Lush’ bordje ziet!

"We bedenken onze eigen producten en geuren, we maken ze vers en met de hand en gebruiken zo weinig mogelijk of geen conserveringsmiddelen of verpakkingsmaterialen, met alleen maar vegetarische ingrediënten en vertellen je wanneer ze gemaakt zijn. Wij geloven in lange baden met kaarslicht, samen douchen, massages en het verspreiden van heerlijke geuren, het recht om fouten te maken, alles te verliezen en opnieuw te beginnen."

lush

Ons vervroegde kerstpakketje van Lush
Wij werden een tijdje geleden erg gelukkig gemaakt met dit zakje van Lush. Hierin zaten een aantal kerstitems. Zo kregen we ‘De zak van de Kerstman’ en een ontspannend bad voor kerstavond. Verder kregen we nog twee showergels en een bruisbal. Ben jij benieuwd? Kijk maar mee!

lush

In ons pakketje zaten zes producten:
– Christmas Eve Bubble Bar
– Rocket
– Santa’s Sack
– Twilight Shower Gel
– Ponche Shower Gel

Natuurlijk konden we niet wachten om deze drie pakketjes uit te pakken!

sanas sack

Santa’s Sack
Deze zak van de Kerstman zorg voor een hoop schuim in bad. Dit item ziet er niet alleen leuk uit, maar het ruikt heerlijk zoet en kruidig. Dit item is verkrijgbaar in speciale kerstpakketen bij Lush en goed voor ongeveer drie baden. Bijvoorbeeld het ‘With love from Santa‘ pakket.

Prijs: € 29,95 voor het gehele pakket

christmas eve

Christmas Eve Bubble Bar
Dit item zit ook in het ‘With love from Santa’ kerstpakket. Het is voor een rustgevend bad om helemaal ontspannen te gaan slapen. Het geeft een heerlijke bloemengeur en ook hier kun je ongeveer drie baden mee doen.

Danique’s favorite!
‘Omdat ik af en toe moeite heb om in slaap te komen, kon ik niet wachten om dit item te proberen! Ik nam een heerlijk bad met deze Bubble Bar en stapte eruit met een compleet ontspannen gevoel.’

rocket

Rocket
Nog een herbruikbare Bubble Bar! Deze heet ‘Rocket’ en ruikt heerlijk naar een combinatie van kruidnagel, gember en vuurhout. Even helemaal weg uit de kou en drukte! Prijs: € 9,95

Hoe gebruik je deze drie Bubble Bar’s eigenlijk?
Zet de warme kraan aan en laat het bad tot ongeveer de helft vollopen. Pak dan je Bubble Bar en zwier het een aantal keer door het water, net zolang tot jij genoeg vindt. Leg dan je Bubble Bar op een plek waar hij goed kan drogen, zodat jij dit item nog een keer kan gebruiken!

bubble bars

bubble bars

Lush Showergels
Speciaal voor het najaar kregen we ook nog twee showergels…

tiwlight

Twilight
Deze shower gel met glitters kalmeert jou bij de ‘omschakeling van dag en nacht’. Dit product is dan ook speciaal bedoeld voor de avond. Een heerlijk-ruikende douchegel vol lavendel, tonka en ylang ylang. Het heeft een kalmerende werking op de geest en bevordert de slaap.

Jitske’s favorite!
‘Deze shower gel ruikt heerlijk en is perfect als je gaat douchen voor het slapen gaan. Het kalmeert me en ik vind stiekem de glitters ook zo leuk!’ Prijs: € 8,95 voor 100 gram

ponche

Ponche
Deze krachtige shower gel is gemaakt van sinaasappelsap en een vleugje tequilla, een typische Mexicaanse ‘Christmas Punch’. In tegenstelling tot de Twilight shower gel is deze juist erg opfrissend en geeft je een fruitachtige boost! Het heeft een zoete geur vol tropisch fruit en vrolijkt jou op in deze koude dagen.

Prijs: € 8,95 voor 100 gram

shower gels

Lush verkooppunten
Alle Lush beautyproducten zijn te koop op twaalf punten, verspreid door Nederland en België. Voor alle verkooppunten kijk je hier. Zit Lush bij jou niet in de buurt? Neem dan even een kijkje op de webshop van Lush!

Ben jij ook zo’n fan van de Lush producten? Neem dan even een kijkje in het ‘Lush‘ topic op Girlscene’s forum!

lush

Ga jij jezelf of iemand anders ook verrassen met een van deze beautyproducten?

Door: Jitske

Must reads 👀