Beauty

Ga voor glamour!

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent veel eten, gezelligheid en cadeautjes! Maar eigenlijk ontbreekt hier een essentieel ding: er extra goed uitzien! Met al die komende gala’s en diners willen we natuurlijk wel de show stelen. Het is tijd voor wat extra glitter en glamour in december!

glam

Wij zijn meiden en houden van lekker tutten. We kennen allemaal wel van die avondjes dat we een smokey eye bij onszelf proberen te maken (en het vervolgens finaal mislukt, en het eruitziet alsof je een blauw oog hebt). Of dat we eens wat nieuws willen met ons haar en daarom met de krul- en stijltang in de weer gaan. Vooral met de feestdagen voor de deur houden we van die beautyavonden. Dat is natuurlijk de essentie van de feestdagen; er glitter en glamour uitzien!

box

Beautyavondje met je vriendinnen!
Deze avondjes laten ons op en top vrouw voelen. En wat is er eigenlijk leuker om die momenten te delen met onze vriendinnen?! Organiseer daarom een keer een beautyavond bij jou thuis. Haal wat frisdrank, koekjes en fruit in huis (dat mag natuurlijk echt niet ontbreken!), en vraag aan je vriendinnen of ze hun favoriete beautyproducten meenemen. Op deze manier kunnen jullie experimenteren met andere kleuren en looks. Dat is weer eens wat anders dan jouw vertrouwde naturel-pallet en vaste nagellakjes!

box

Want laten we eerlijk zijn; het liefst kopen we elke week een nieuw product en een nieuw kleurtje om uit te proberen. Helaas is dit super duur en wij hebben tenslotte geen geldboom in de tuin groeien! Gelukkig is er een oplossing: de Beautybox.

box

Hoe werkt dan?
Het is heel simpel. Abonneer je op de Beautybox, ontvang elke maand voor € 14,95 deze box vol verrassingen en gun jezelf een beetje glamour!

Elke maand wordt de Beautybox zorgvuldig samengesteld met de meest fijne producten. Niet elke box bestaat uit dezelfde producten en dat is extra leuk omdat jij en je vriendinnen zo meerdere producten kunnen uittesten!

Wij hebben de Beautybox ook besteld en we gaan voor jou even testen wat er deze maand inzit. Ben jij klaar voor een beetje glitter?!

box

box

box

1. Syoss Heat Protect Styling Spray

boxDeze spray heeft een waarde van € 5,99

We weten stiekem wel dat onze stijltang en krultang niet zo goed zijn voor onze lokken, maar juist in deze glamourmaanden zijn ze onze beste vriend. Met de gala’s en diners op komst willen we onze dagelijkse (oftewel: saaie) kapsel omtoveren tot een glamoreuze coupe met lekker veel volume.

Met deze spray wordt jouw haar beschermd tot 200 graden hitte van een föhn, krul- of stijltang. Daarnaast maakt het jouw haar glad en gaat het minder snel pluizen. Handig!

2. Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

box
Deze creme heeft een waarde van € 26,50

Tja, de glamourmaanden zijn nou eenmaal wat kouder dan de andere maanden. Daarom heb jij waarschijnlijk meer last van een droge huid. Deze crème biedt een oplossing en ruikt ook nog eens heerlijk!

Zeg maar dag tegen je doffe, winterse huid. Met deze crème zal je huid weer stralen, zelfs op de meest gure dagen.

3. Pupa Milano Vamp! Mascara

boxDeze mascara heeft een waarde van € 16,95

Volume alleen voor onze lokken? Nee, Pupa begrijpt dat wij ook volumineuze wimpers willen hebben. Met een paar slagen zijn de wimpers vol, stevig en extra gevuld.

Met deze mascara zijn valse wimpers overbodig (en die zijn best prijzig!). Bovendien kunnen we mascara altijd gebruiken, ook voor het dagelijkse gebruik.

4. Wet ‘N Wild Shine Nail Color

boxDeze nagellak heeft een waarde van € 6,95

Zoals we al zeiden; met de komende feestdagen willen we extra glitter en glamour! We willen shinen op de gala’s en dat kan letterlijk met deze nagellak. De nagellak droogt snel (wat we erg belangrijk vinden omdat we vaak te ongeduldig zijn om te wachten tot het helemaal droog is…. Zucht, kun je weer opnieuw beginnen!).

Ook niet geheel onbelangrijk: de lakjes zijn vrij van schadelijke stoffen.

5. Superlooks Eye Liner Pencil Zilver en Goud

box

boxDeze potloden hebben een waarde van € 4,95 per stuk

Wij zijn niet vies van een beetje zilver en goud. Vooral met de Kerst zijn we fan van deze kleuren. Deze make-up potloden zijn multifunctioneel. Zo kan het potlood als oogschaduw, oogpotlood, lippotlood of als basis voor lippenstift dienen. Super handig, zo heb jij alles in een en hoef je niet alles apart te kopen!

Ja, dat wil ik ook!
Dat kan, de Beautybox zit iedere maand vol beautyproducten. Je kunt jezelf of iemand anders verwennen met een Beautybox door lid te worden van Beautybox. Via de website kun jij je aanmelden voor een abonnement. Voor slechts € 14,95 inclusief verzendkosten is deze box maandelijks jouw ultieme beautyverwennerij!

Extra leuk: in deze box zitten een aantal vouchers met mooie aanbiedingen die je kunt gebruiken als cadeau-idee voor de feestdagen.

Dus meiden, worden jullie ook lid van Beautybox? En hebben jullie misschien nog andere goede ideeën?

Bron beeld: weheartit, beautybox

Door: Emma