Beauty

Curvacious by Desirée

Wij zijn een tijdje geleden weer vol frisse moed begonnen met ‘De modeblog van´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen bergen inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden. Deze week de beautyblog Curvacious van Desirée.

de beautyblog Curvacious van Desirée.

Wie ben je?
Ik ben Desirée, 28 jaar en ben eigenaar van www.curvacious.nl

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik ben gestart met Curvacious om mijn passie en interesses te kunnen delen en omdat ik merkte dat er toen nog geen websites/blogs waren waar je ook als plussize lady terecht kon voor leuke shoptips etc. Zo begon ik met ongeveer 2 artikelen per week. Tegenwoordig is het mijn bedrijf geworden en update ik zo’n 2 keer per dag en komen er tips, nieuwtjes, reviews en meer voorbij over beauty (in de ruimste zin van het woord), plussize fashion en lifestyle.

de beautyblog Curvacious van Desirée.

Wat is je make-upstijl?
Mijn make-up stijl is over het algemeen redelijk naturel: foundation, concealer, wenkbrauwen, blush, highlighter, neutrale oogschaduw, eyeliner, mascara en lipgloss, maar met een feestje o.i.d. vind ik het erg leuk om uit te pakken met smoky eyes of een felle lipstick.

de beautyblog Curvacious van Desirée.

Wat is je laatste beauty aankoop?
Mijn laatste beauty aankoop waren enkele body mists van Rituals. Ik vind deze echt heerlijk! Ik ben sowieso wel een parfumfreak, maar deze bodymists hebben allemaal zo’n fijne zachte geur en zijn perfect om na het douchen een subtiele geur te geven of tussen de dag door te zorgen voor een opfrismomentje. Mijn favorieten: Yin en Blossom Water.

de beautyblog Curvacious van Desirée.

Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Ik gebruik een beautycase alleen als ik op vakantie ga. Ik bewaar mijn make-up in een ladekast, mijn verzorgingsproducten en parfums in een hoge kast en heb een everyday lade in mijn bureau met de producten die ik het meest gebruik en waar ik elke dag mijn basislook mee kan maken.

de beautyblog Curvacious van Desirée.

Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Ik besteed denk ik zo’n 20 minuutjes per dag aan make-up, al zitten er ook dagen tussen dat ik helemaal geen make-up gebruik en kan ik voor een feestje zo een uur bezig zijn.

Wat is je favoriete beautymerk?
Ik heb verschillende merken die ik erg fijn vind qua make-up en dat zijn vooral Illamasqua, MAC, Urban Decay en Bourjois.

de beautyblog Curvacious van Desirée.

Wat is jouw top drie beautyproducten?
Op nummer 1 staat voor mij een goede foundation, ik vind de nieuwe Max Factor Face Finity all day flawless 3-in-1 foundation echt een aanrader! Daarnaast is mijn Urban Decay Naked 2 palette ook onmisbaar; je kan er ontiegelijk veel looks mee maken. Als laatste vind ik mijn wenkbrauwen bijwerken een onmisbare stap in mijn routine, op dit moment gebruik ik hier een wenkbrauwpotlood en een wenkbrauwgel van HEMA voor.

de beautyblog Curvacious van Desirée.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Ik haal mijn inspiratie overal en nergens vandaan. Ik heb zo goed als altijd een notitieblokje en een pen bij me om spontane ideetjes voor artikelen in op te schrijven en verder snuffel ik ook vaak het internet over en magazines door en krijg ik daar ook altijd wel inspiratie van voor een bepaald onderwerp.

de beautyblog Curvacious van Desirée.

Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Ik heb niet echt een specifiek voorbeeld op beautygebied, niet iemand of iets waar ik echt naar op kijk. Wel vind ik het bijvoorbeeld heel erg knap om te kijken naar het werk van bekende visagisten, hoe ze een gezicht kunnen transformeren met make-up (zeker als het er daarna ook nog eens uitziet alsof iemand niet veel make-up op heeft).

de beautyblog Curvacious van Desirée.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Op dit moment staat er niks op mijn wishlist. Maar… als er een mooie collectie uitkomt van bijvoorbeeld MAC dan kan ik me bijna nooit inhouden en komen er altijd wel items direct op een wishlist te staan.

Wat vind jij van de blog van Desirée?

Wil jij net als Desirée met jouw Beautyblog op Girlscene.nl? Klik dan hier en kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door Annemerel