Lifestyle

Show je kamer: Laura S.

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Laura S.

Hee Girlscene, 

Ik ben Laura. Dit artikel gaat natuurlijk over mijn kamer, dus laat ik daar meteen mee beginnen :). Mijn kamer is vrij klein en dat is best een nadeel. Maar toen ik mijn kamer inrichtte ontdekte ik het voordeel: een kleine kamer is makkelijker om in te richten naar je eigen stijl. Alle details vallen namelijk op. Mijn stijl is basic met een kleine twist, net als mijn kledingstijl. Alles ik ook helemaal budgetproof! Ik ben heel blij met mijn kamer en hopelijk vinden jullie hem ook mooi. 

Groetjes Laura S.

Show je kamer Laura 2Show je kamer Laura 3Show je kamer Laura 4Show je kamer Laura 5Show je kamer Laura  6Show je kamer Laura  7Show je kamer Laura 8Show je kamer Laura 9

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!