Fashion

Love the look: redactrice Esmée

Helaas heeft ze Girlscene verlaten (snik, snik), maar haar stijl blijft ons inspireren. Daarom hebben wij Esmée tijdens haar laatste week als Girlscene-editor nog snel even op de foto gezet. De stylish blondine showt haar stijl in jurkjes van Mydress.nl.

Esmée werd gespot voor de ingang van de Girlscene redactie in dit fashionable zilveren tuniekje. Helemaal volgens de metallic trend van nu! Leuk voor een avondje uit, of tijdens de komende feestdagen.

mydressZilveren tuniek, prijs € 29.95Esmée combineert de metallic dress met mooie zwarte pumps en een blazer. Maar het tuniekje kan ook leuk gecombineerd worden met sleehaklaarsjes en een tailleriempje. Draag de tuniek in de winter bijvoorbeeld met een zwarte panty of legging.

mydress multi

mydress multi

Multifunctionele black dress, prijs € 34,95

Ook is Esmée dol op mooie, multifunctionele jurkjes. Esmée draagt hier één van haar favorieten. Met haar nieuwe job als hoofdredactrice moet ze natuurlijk stijlvol voor de dag komen. Dit donkerblauwe jurkje kan ze aan als ze gaat werken, maar ook wanneer ze naar een fashion feestje moet. De bewerkingen maken het jurkje elegant en sexy. ’s Avonds combineert ze de jurk met een oversized clutch en high heels.

mydress multi

Vlinder jurkje, prijs 39,95

Onmisbaar in de garderobe van elk meisje zijn natuurlijk zwarte jurkjes. Esmée heeft een model aan met vlindermouwen van fijn warm en zacht materiaal. Op haar nagels een hip, zilver lakje en de look is af.

Hoe zou jij de jurkjes combineren?

Je kunt de looks van Esmee hier bestellen: www.mydress.nl. Daar wordt vandaag ook bekend gemaakt wie het nieuwe gezicht van Mydress wordt. De zoektocht naar het nieuwe gezicht van Mydress werd enkele weken geleden officieel gestart tijdens het Beautygloss.nl event in de Koepelkerk. Check it out en like Mydress op Facebook!