News

Hilarisch! Meisje deelt bericht van boze vader nadat hij haar ‘seksspeeltje’ vond

Jouw slaapkamer is van jou en je spullen zijn privé. We willen dat ook liever niet dat onze ouders rondneuzen in onze slaapkamers, want straks vinden ze iets genânts… Awkward! De vader van Emily zorgde voor een hilarische situatie toen hij dacht dat zijn dochter een seksspeeltje op haar kamer had liggen, het bleek alleen iets héél anders te zijn.

Vader vindt seksspeeltje

Het zou je maar gebeuren, je krijgt een berichtje van je vader dat hij een seksspeeltje in je kamer heeft gevonden. Awkward! Dit overkwam de Amerikaanse Emily. Ze kreeg een berichtje van haar vader met het bericht ‘Waar ben je? Als je thuis bent moeten we praten’. Emily antwoordde dat ze bij een vriendin was waarop de vader antwoordde: ‘Nou, ik vond dit. Waarom koop je dit soort dingen, dat is smerig! Als je dit echt gebruikt, laat het dan niet rondslingeren’ met bijgevoegd een foto van het ‘seksspeeltje’.

Of was het iets anders?

Emily zag de foto en begreep gelijk dat haar vader dacht dat ze haar vibrator had laten slingeren, maar vroeg toch nog even voor de zekerheid wat hij bedoelde. En jawel, ‘Die vieze speeltjes die vibreren, zo oud ben ik ook weer niet Emily!’. Het meisje was in shock, want het ging niet om een vibrator, maar om de powerbank van haar telefoon die ze had gekocht om haar telefoon op te laden tijdens een bezoekje Disneyland. Oeps… Emily zag er de lol er wel van in en leerde haar vader een lesje door de sms-berichten op haar Twitter-account te zetten. Haar tweet ging viral en is inmiddels al meer dan 33.000 keer gedeeld. Wij denken niet dat Emily’s vader ooit nog een lippenbalsem gaat zoeken op zijn dochters kamer.

Beeld: iStock | Bron: Ladbible

Must reads 👀