Lifestyle

Show je kamer: Nikki

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Nikki.

Beste Girlscene,

Ik zal mij eerst voorstellen. Ik ben Nikki. Ik ben 17 jaar en zit op het Hout- en meubileringscollege in Rotterdam. Daar volg ik de opleiding Interieuradviseur. Dit is een opleiding voor interieur waarbij je interieurontwerpen maakt en advies geeft. Ik vind het een hele leuke opleiding! Ik woon samen met mijn ouders en twee zusjes van veertien en vijftien. 

Mijn kamer deel ik samen met mijn zusje van 15. Ik heb het ene deel van de kamer en mijn zusje het andere deel. Je merkt bijna niet dat het één kamer is omdat er kasten en een gordijn tussenzit. Ik ben gek op mijn kamer en zit er erg vaak. Het is een mix van oude spullen en nieuwe spullen. Het leukste van mijn kamer vind ik toch wel alle lampjes, dat maakt het erg gezellig en sfeervol. Mijn kamer is nog niet perfect, maar ik ben er wel erg trots op.

Groetjes Nikki

Show je kamerShow je kamerShow je kamerShow je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!