Fashion

Love the look special: Sofie

Heel leuk hoor al die reclamecampagnes van merken, modellen op de catwalk en fotoshoots in magazines. Maar hoe combineert een Girlscene meisje deze looks in haar dagelijks leven? Als streetstyle icoon laat jij zien hoe je items combineert en daarom houden wij van streetstyle. In deze special staat Sofie centraal!

love the look sofie

‘Mijn naam is Sofie Kerkhofs, 20 jaar en kom uit Breda. Ik ben 3e jaars student International Lifestyle Studies (gericht op Trendwatching en Conceptontwikkeling) en heb een eigen lifestyleblog genaamd Soophisticated. Na het winnen van een blogcontest ben ik sinds kort officiële blogger voor Nelly, waar mijn blog naartoe is verhuisd!

love the look sofie

love the look sofie

Mijn stijl is clean en sophisticated maar wel met een edge. Ik schrijf over mijn ‘kleine’ verslaving: shoppen (vooral schoenen!) en DIY’s. Ik heb aandelen bij Zara, waar ik over de jaren heen een behoorlijke bijdrage heb geleverd aan de omzet.

love the look sofie

love the look sofie

Verder hou ik van de H&M Trend, Nelly, Cos en het afstruinen van het internet op zoek naar inspiratie en mooie aankopen. "Less garments, More quality. That’s investment" is steeds meer mijn motto aan het worden. Meer geld uitgeven aan een mooi kledingstuk, in plaats van tien shirtjes van een paar euro.

love the look sofie

love the look sofie

love the look sofie

Wil jij ook met je outfit in deze rubriek? DAT KAN! Het enige dat je hoeft te doen is een paar mooie foto’s (minimaal 7) maken van je (zomer) outfit en deze onder vermelding van ‘Girlscene Love the look’ te mailen naar annemerel@girlscene.nl. Je kunt natuurlijk ook foto’s van een vriendin/zusje maken!

Er zijn wel een paar eisen waar je foto’s aan moeten voldoen:
1. Foto’s moeten minimaal 500 pixels breed zijn, hoe groter hoe beter.
2. Foto’s moeten scherp en duidelijk zijn.
3. We willen zowel detailfoto’s als foto’s van de complete look zien, dus minimaal vijf foto’s.

Vergeet ook vooral de informatie niet te sturen (wat je draagt, je naam, leeftijd en natuurlijk wat je doet!)

Good luck ladies! Wij zijn heel erg benieuwd waar jullie mee gaan komen! Wat vind jij van de look van Sofie?

Door: Jitske