Lifestyle

Je bent niet de enige die…

Je bent niet de enige die een ander kapsel wil en vervolgens alleen de puntjes laat knippen. Of schoenen koopt in de winkel die uiteindelijk toch niet zo lekker zitten…. En je bent niet de enige die de Franse Vogue koopt omdat het Vogue is, terwijl je geeneens Frans spreekt. Wekelijks zet Girlscene de leukste herkenbare ‘je bent niet de enige die…’-momenten op een rijtje. Komen de volgende situaties jou bekend voor?

Je bent namelijk niet de enige die…

… op maandag al niet meer kan wachten totdat je in het weekend weer kunt feesten, maar wanneer het dan eindelijk zover is, lig je languit op de bank. Nee, een feestje kun jij écht niet aan dit weekend.

… zo ontzettend hard baalt als je net een nieuwe broek hebt gekocht en deze een week later in de sale is. Zoveel geld had je kunnen besparen. 

… het niet volhoudt om een serie van begin tot eind te kijken. Er komt gewoon een moment dat je afhaakt. 

… zich zo kan vermaken op YouTube. Niks Netflix en Videoland, www.youtube.com en jij bent de gelukkigste persoon op aarde.

shopping girl

… baalt als een stekker als je telefoon aangeeft dat het geheugen vol is. Nu moet je kostbare foto’s gaan verwijderen en dat doet pijn. 

… iedereen om je heen cadeautjes geeft, maar zelf nooit iets krijgt. Je blijft hoop houden dat iemand ook een keertje aan jou denkt, maar helaas. 

… altijd kiest voor tomatensoep. Het maakt niet uit of je in een sterrenrestaurant zit of er eentje moet kiezen in de supermarkt, jij kiest voor de oude vertrouwde tomatensoep met ballen. 

… de hele winter last heeft van schrale handen en lippen. Vaseline is jouw redder in nood. In elke tas heb je een potje, want wat moet je zonder dat spul?

… niet snapt dat mensen zo snel hete thee kunnen drinken. Vervolgens laat je het veel te lang staan, waardoor de thee koud is en het al helemaal niet meer te pruimen is. 

… na een avondje stappen zegt dat je nooit meer gaat drinken, terwijl je de week erop alweer met een fles wijn in je hand staat. Was leuk geprobeerd. 

… altijd bang is om bekenden tegen te komen in de sportschool. Op de één of andere manier vind je dat toch erg ongemakkelijk.

… helemaal zenuwachtig wordt als je klasgenoten voor een toets de stof gaan bespreken. Je dacht dat je zo goed geleerd had en nu hoor je allemaal dingen en heb je geen idee waar ze het over hebben. 

… zich helemaal opmaakt voor een avondje uit en als je een dag later een foto van deze avond ziet, denk je maar één ding: “Zag ik er zo uit?!”

… in je eentje een rol koekjes op kan eten. Oeps… Wéér voor niks gesport. 

… nooit iets kan afspreken met je vriendinnengroep. Er is altijd wel iemand die niet kan. Pff… Jij hebt de moed al opgegeven. 

Beeld: iStock