Lifestyle

Horoscoop: november 2017

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand november jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Je hebt een drukke maand overleefd; je kunt voldaan terugkijken op productieve weken. En het resultaat mag er zijn! Deze maand mag je het allemaal iets rustiger aan doen. Lekker een serie bingen als het buiten regent, of juist op stap met vriendinnen. Maar let op: je moet ook wel iéts doen. Probeer de juiste balans te vinden tussen verplichtingen en gezelligheid. 

Schorpioen
Deze maand loop je tegen flink wat ergernissen aan. Het lijkt wel alsof je minder kan verdragen dan normaal. Tja, we kunnen tenslotte niet altijd gezellig en vrolijk zijn. Maar laat je niet uit het veld slaan door de dingen die tegenzitten. Probeer op de juiste manier met situaties om te gaan. Krop je ergernissen niet op, maar spreek ze juist uit. Niet op een aanvallende toon, maar bedenk eerst je argumenten en ga in gesprek. Het kan een leerzame maand zijn, als je je best er maar voor doet. 

Tweelingen
Loop je al tijden tegen iets aan te hikken? Dit is de maand om de confrontatie aan te gaan. Want eerlijk: voel je je nou beter door steeds iets uit te stellen? Je schiet er helemaal niks op en het blijft maar in je hoofd spoken. Wees een aanpakker, werk die to-do-lijst af. Die nieuwe aflevering van Riverdale kan echt wel even wachten. Zorg dat je ‘s avonds met een voldaan gevoel in bed kunt stappen! 

Kreeft
Je hebt de neiging om bij de pakken neer te zitten. Je denkt al gauw dat je iets niet kan. Terwijl dat uiteraard niet waar is! Jij bent tot veel meer in staat dan je denkt. En dat mag je best inzien. Probeer je negatieve gedachten te negeren en in jezelf te geloven. ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan,’ is een motto om naar te leven!

Leeuw
Er breekt een nieuwe periode aan in je leven. Een periode waarin je meer verantwoordelijkheid krijgt. Dat kan je weleens benauwen. Maar besef je dat dit een stap in de goede richting is! Vertrouw een beetje op jezelf en het universum. Laat de stress en angst dus niet de overhand nemen. Houd jezelf rustig, focus je op de leuke dingen. 

Weegschaal
Het is weliswaar een luxeprobleem, maar soms wel behoorlijk irritant: jij vindt té veel leuk. Je hebt in heel veel dingen interesse en daarom weet je niet waar je moet beginnen. Je doet van alles wat, maar daardoor heb je niet snel een voldaan en nuttig gevoel. Probeer keuzes te maken, hoe moeilijk je dat ook vindt. Kill your darlings. Waar word je écht gelukkig van? Waar zie je jezelf over 5 jaar? Stel jezelf vragen om achter je échte dromen te komen. 

Stier
Eén van jouw sterke punten is dat je een echte aanpakker bent. Je gelooft erin dat problemen verholpen kunnen worden, en daar doe jij dan ook je uiterste best voor. Je kiest niet voor de makkelijke weg, en dat is een fantastische eigenschap. Deze maand staat in het teken van groei en ontwikkeling. Je past jouw doorzettingsvermogen weer toe, waardoor je nieuwe inzichten krijgt. Het zal niet makkelijk zijn, maar onthoud: van lastige situaties leer je het meest. 

Maagd
Jouw leven is een beetje een rommeltje. Je verlangt terug naar vroeger, waar alles makkelijker leek te zijn. En dat is waar het misgaat. Door het verleden te verheerlijken, maak je het nu niet makkelijker. Accepteer dat het nu even niet gaat zoals je had gehoopt. Daar krijgt iedereen mee te maken! Wees bereid om te werken aan je problemen. Van weglopen voor je problemen is nog niemand beter geworden… 

Vissen
Hoe gaat het met sporten, Vissen? De tijd van de truien is in zicht, maar dat is nog geen reden om je sportkleding in de kast te laten liggen. Probeer deze maand minder op de bank te hangen en meer te ondernemen. Sporten is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook de perfecte manier om af te rekenen met stress. En dat is geen overbodige luxe met school/studie, toch? No excuses, gewoon gaan!

Waterman
School of studie slokt je op dit moment helemaal op. Je zegt leuke afspraken zoals etentjes en shopsessies af om te studeren. Dat is in principe goed, maar jouw ijverigheid zorgt er ook voor dat je moeilijk en bijna niet ontspant. Probeer meer los te laten en op je eigen kunnen te vertrouwen: je kan het écht wel! Zie ook in dat ontspanning ook bij hard werken hoort, anders houd je het niet vol.

Steenbok
Oh la la! Jij hebt behoorlijk de kriebels in je buik. Deze maand kan het je niet intiem genoeg zijn. Je flirt wat af en daarin word je beantwoord. Cupido is goed gezind en de kans is groot dat hij behoorlijk raak zal schieten. Let als single Steenbok op dat je niet té hard van stapel loopt. Heb je een relatie? Plan iets romantisch voor jouw lief en je zal hartstochtelijk beloond worden… 

Boogschutter
Als Boogschutter ben je best wel gesloten. Jij laat niet snel het achterste van je tong zien, je verschuilt je al snel achter het masker dat je in de loop der jaren voor jezelf hebt gecreëerd. Het is een soort zelfbescherming. Dat werkt, maar het masker zorgt er ook voor dat iemand nooit écht dichtbij komt. En dat is jammer, want je hebt soms wel behoefte aan iemand die jou door en door kent. Probeer deze maand je masker wat meer af te zetten. Laat zien wie je écht bent: praat over de dingen die jou interesseren, geef je mening en maak je vooral niet druk over wat anderen van je vinden. 

Beeld: iStock