Lifestyle

Show je kamer: Demy

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Demy.

Hoi hoi, mijn naam is Demy en ik vind de rubriek ‘Show je kamer’ altijd superleuk, omdat je ziet hoe iemand anders haar kamer inricht. Twee jaar geleden hebben mijn ouders een huis gebouwd en toen mocht ik zelf beslissen hoe ik mijn kamer wilde inrichten. Voor de spullen zijn we naar Ikea gegaan en heb ik op Marktplaats gekeken. Het behang komt van een vloeren- en behangzaak. De kleuren wilde ik graag neutraal houden, daarom heb ik voor zwart en wit gekozen. Er moeten nog een paar dingetjes gedaan worden, maar ik vind het resultaat nu al erg leuk.

kamer demy

kamer demy

kamer demy

kamer

kamer

show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!