Lifestyle

Bucketlist met dingen die je nu nog moet doen als happy single

Met niemand rekening hoeven houden, geen relatieproblemen en alle vrijheid van de wereld hebben. Het overkomt je als je single bent. Klinkt goed toch? Dat is het zeker. Als je geen relatie hebt, moet je daarvan profiteren. Flirten, daten en dronken zijn zonder schaamte. Wat wil je nog meer? Girlscene vertelt je precies wat je zeker nog moet doen als happy single. 

– Date foute jongens. Dit is je kans, dus grijp deze met beide handen. Je hoeft er echt niet meteen mee te trouwen, dus reden genoeg om los te gaan. Even koffiedrinken met hem, filmpje kijken met die andere jongeman en ga zo maar door. Een tweede date? Uhm… Nou, het was echt gezellig, maar de klik voelde ik niet helemaal. 

– Ga alleen op reis. Je bent jong, wild en de wereld ligt aan je voeten. Trek de wijde wereld in en kijk wat op je pad komt. Je hoeft met niemand rekening te houden en dat is heerlijk. Je leert mensen kennen waarmee je optrekt en je hebt de tijd van je leven. 

– Flirt erop los. Of het nu die jongen in de kroeg is of die leuke ober in dat restaurant, oogcontact maken is voor jou geen probleem. Even leuk lachen en dan gaat de rest vanzelf. Heerlijk, niemand van wie jij jaloerse blikken krijgt. 

– Als een zeester in bed liggen. Je ligt lekker alleen in bed en daar moet je vooral van profiteren. Armen en benen wijd en de zeester is een feit. Heerlijk toch?

– Mensen leren kennen. Wees niet bang om mensen te leren kennen. Ga bij een vereniging en socialize met iedereen. Nieuwe vrienden zijn natuurlijk altijd welkom. 

– Doe waar je zin in hebt. Of je nu tot vijf uur ‘s morgens in de kroeg zit of een hele dag alleen maar series kijkt, het is jou allemaal prima. Niemand die er iets van zegt en dat is geweldig. Je hoeft met niemand rekening te houden en je gaat lekker je eigen gang. 

– Overtref jezelf. Je hebt geen vriend, dus geen man in de buurt om klusjes te klaren. Doet de WiFi het niet of is de lamp kapot? Aan jou de uitdaging om het te fixen. En als het dan lukt, voel je jezelf een echte strong independent woman. 

– Geen make-up dragen. Voor wie moet jij make-up dragen? Precies, helemaal niemand. Het enige moment dat jij je uitdost, is als je op stap gaat, want dan moeten alle mannenogen op jou gericht zijn. Op alle andere momenten loop jij rond met een blotenbillengezicht en extreem comfortabele kleding. Nodbody cares. 

– Girls night out. Je hebt alle tijd van de wereld voor je vriendinnen. Van middagen winkelen tot aan filmavondjes en natuurlijk stappen tot in de vroege uurtjes. Je krijgt al een glimlach op je gezicht als je hieraan denkt.

– Rommel maken in huis. Strings die overal slingeren, borden waarvan je gegeten hebt die niet opgegruimd zijn en ga zo maar door. Niemand die er iets van zegt, dus het kan allemaal blijven liggen. Dat ruim je wel een keer op als daar zin in hebt, toch? 

– Random iemand zoenen. Je zit aan niets of niemand vast, dus dat betekent dat het dak eraf kan. Iedereen die je tegenkomt, krijgt een knipoog en dan zie je wel wanneer je prooi hapt. 

– Schaamteloos dronken zijn. Biertje hier, wijntje daar en zo gaat het de hele avond. Dat je aangeschoten door de kroeg loopt, maakt niemand iets uit. Geen man die zich voor je schaamt. 

– Crush hebben op iedereen. Crushen op iedereen die je lief is, het kan gewoon. Over een aantal jaar ga je gewoon trouwen met Zac Efron, maar voordat het zover is, moet je nog even genieten van het leven. 

– Knoflook, heel veel knoflook eten. Wokken met knoflook, broodje shoarma met knoflooksaus en gewoon patat met knoflook. Niemand die bij jouw adem in de buurt komt, dus jij mag lekker stinken. 

Beeld: iStock