Fashion

Gent

De Belgische stad Gent is de hoofdstad van de Vlaamse provincie Oost-Vlaanderen. Je vindt in de historische binnenstad veel Middeleeuwse kerken, maar vooral ook… superleuke winkels!

Morgan (Veldstraat)
Het is een klein winkeltje met zeer vrouwelijke kleren. Je kunt er leuke topjes vinden, jurkjes, jeans, schoenen en kleine accesssoires.

Brooklyn (Veldstraat)
Een winkel met verschillende merken zoals Hilfiger, Fornarina, Cheap Monday, Diesel, G-Star, Pepe Jeans, Nudie Jeans, Kuyichi, Levi’s en DEPT.

Pimkie (Veldstraat)
Pimkie lijkt op H&M, maar is wel een andere stijl.

Berchka (Veldstraat)
Een winkel waar je trendy kleren voor zeer betaalbare prijzen vindt. De jeans zijn erg hip en je vindt er natuurlijk veel meer leuke kleren, dus daar moet je zeker eens naartoe gaan!

Glam (Bennesteeg 12)
In deze klassieke boetiek vind je supervrouwelijke kleding van (vooral veel Scandinavische) merken als Snob, Supertrash, VILA en Mimic Copenhagen. Accessoires van Jouels en Pilgrim!

 Springfield (Veldstraat)
Trendy winkel met casual kleren, mooie stoffen en toch echt betaalbaar. Ook hebben ze er leuke schoenen!

Obius (Meerseniersstraat 4, zijstraatje van de Vrijdagmarkt)
Sjieke winkel met exclusieve kledingstukken van Italiaanse, Belgische en Nederlands labels als Viktor & Rolf, Joe’s Jeans, Prada, Costume National en Ann Demeulemeester. Absoluut niet goedkoop, maar erg mooi om even rond te snuffelen!

Funkyvision (Sint- Pietersnieuwstraat)
Trendy winkel met zeer leuke jurkjes en voor een goede prijs.

The Movies (Sint- Pietersnieuwstraat)
Een leuke winkel met goede merken, zoalsDiesel, Le Temps Des Cerises, Fornarina, G-Star, Guess, Hugo Boss, Killah, L.T.B., Miss Sixty, Pepe Jeans, Replay en Tommy Hilfiger.

Nafnaf (Het Zuid)
Leuke winkel met heel stijlvolle kleding voor jonge vrouwen; er zijn ook leuke tassen en schoenen. Dus de moeite waard om eens een bezoekje te brengen!

Paleis (Lange Violettestraat 62)
Heel opvallende en supergrote winkel voor echte fashionista’s! In de rekken kom je merken als Ichi, Vila, SkunkFunk en Blend tegen.

Ook in Gent te vinden: H&M, Mexx, Six, Esprit, Zara, ONLY, Vero Moda en Sacha.