Fashion

10x warme vesten

Herfst en winter, de seizoenen van de laagjes. Niet alleen lekker warm, maar ook ontzettend hip. Zo draag jij makkelijk een hemdje met een topje en een warme trui erover, in de winter heb jij nooit genoeg laagjes! Omdat het dit najaar weer ontzettend koud gaat worden, hebben wij de lekkerste en leukste warme vesten voor jou op een rijtje gezet!

lekkere warme veten

lekkere warme vesten
We beginnen vrolijk en kleurig met dit vierkleurige vest. Wie zei dat groen en roze niet bij elkaar passen? Wil jij lekker warm en vrolijk de winter door? Dan is dit vest echt iets voor jou. Leuk op een simpele jeans. Te koop bij Asos, prijs € 49,76.

lekkere warme vesten
Niet warm genoeg? Wat dacht je dan van dit extra warme grof gebreide vest? Simpel beige, maar vrolijk versierd met allerlei kleurtjes. Dit vestje van 10feet is te koop bij Zalando, prijs € 169,95.

lekkere warme vesten

lekkere warme vesten
Toch liever een simpel, maar toch warm vestje? Dat kan ook. Dit vestje van H&M is wat korter en kan lekker warm dichtgeknoopt worden. Verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes zoals roze, groen, blauw, wit en wijnrood. Prijs € 24,95.

lekkere warme vesten

lekkere warme vesten
Roze of groen toch niet jouw kleurtje? Ga dan voor stoer paars. Dit super warme vest is grof gebreid en bevat allerlei soorten paarstinten. Simpel, maar niet saai dus! Leuk bij een zwart leren shortje, panty, warme laarsjes, simpele top en een dikke zwarte sjaal. Zie jij het al voor je? Te koop bij Asos, prijs € 63,98.

lekkere warme vesten

lekkere warme vesten
Houd jij niet zo van knoopjes en ritsjes? Dat maakt niet uit, want dit vestje van Even & Odd kun je strikken! Dat ziet er niet alleen erg leuk uit, maar dat maakt dit item net wat anders. Stoer gekleurd met leuke printjes. Te koop bij Zalando, prijs € 49,95.

lekkere warme vesten

lekkere warme vesten
Dit vestje is niet alleen lekker warm, maar is ook leuk versierd aan de achterkant met een mooi printje. Erg hip met een zwarte tregging, witte satijnen top of blouse en felgekleurde sjaal. Te koop bij H&M, prijs € 29,95.

lekkere warme vesten

lekkere warme vesten
De trend ‘op de groei gekocht’ is helemaal hip dit najaar. Als jij ook helemaal weg bent van deze trend is dit vestje echt iets voor jou! Lekker warm gebreid van verschillende kleurtjes. Te koop bij Asos, prijs € 56,78.

lekkere warme vesten
Simpel en niet te opvallend is dit vestje van Emoi met leuk gebreid motief op de schouders. Te koop bij Zalando, prijs € 39,95.

lekkere warme vesten
De ‘doorschijnende trend’ is nog steeds helemaal hip dit najaar, zo ook dit vestje. Leuk gestrikt en wijduitlopend aan de onderkant! Te koop bij H&M, prijs € 29,95.

lekkere warme vesten

lekkere warme vesten
Kun jij niet kiezen tussen een lang vest, vrolijk vestje of een warm item? Dit vestje heeft het allemaal! Dit is echt ons item van de dag, wij zijn er helemaal weg van! Te koop bij Asos, prijs 63,98.

Deze warme vesten laten jou zeker niet in de kou staan dit najaar!

Ga jij ook een van deze items scoren?

Door: Jitske