Lifestyle

Horoscoop: september 2017

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand september jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Er is iets uit het verleden dat je niet loslaat. Je probeert het te vergeten, maar het blijft door je hoofd spoken. Het gevaar van terugkijken op het verleden is dat je het rooskleuriger maakt dan het is. Probeer het een plekje te geven zodat het je niet meer achtervolgt. Probeer met beide benen op de grond te staan en te bedenken hoe het écht was. 

Schorpioen
Je hebt een geweldige zomer achter de rug. Misschien is dat ook de reden dat je wat opstartproblemen hebt. Je kunt je moeilijk concentreren en je motivatie is ver te zoeken. Je bent niet vooruit te branden! Een groot contrast met de zomer. Maar gooi niet nu al de handdoek in de ring. Het schooljaar is nog maar net begonnen, zet je beste beentje voor en de motivatie komt vanzelf. 

Tweelingen
Ja, school is weer begonnen. Maar is dat een reden om te zwelgen in zelfmedelijden? Door te klagen over school en de verplichtingen die daarbij horen maak je het echt niet leuker. Haal jezelf uit de put en zie de positieve kanten is. Dit schooljaar is juist de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken. Misschien zit er zelfs wel een leuke jongen bij je in de klas! Moraal van het verhaal: het is allemaal niet zo erg als je denkt. 

Kreeft
Nieuw schooljaar, nieuwe kansen. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en nieuwe dingen te proberen. Dit is het moment om met een schone lei te beginnen! Je hebt zelf in de hand hoe het schooljaar verloopt. Wees dus niet bang om risico’s te nemen, en sta open voor de dingen die op je pad komen. 

Leeuw
Heb je een raar voorgevoel bij iemand? Ga bij jezelf te rade waarom je degene niet helemaal vertrouwt. Vaak zegt je intuïtie meer dan je wil toegeven. Je kunt het best even aankijken, maar als het niet verandert zul je er toch iets mee moeten doen. In de liefde geldt ook: doe niks tegen je zin in. Wees niet bang om te zeggen wat je wilt of juist niet wilt. Als degene daar geen gehoor aan geeft, weet je dat het niks is. 

Weegschaal
De zomer heeft je goed gedaan. Je bruist van de energie! Door alle leuke dingen die je hebt gedaan tijdens de vakantie heb je inspiratie gekregen, en dat werkt nu in je voordeel. De zomerkriebels lijken ook door te werken in de maand september. Geef je er gewoon aan over. Niets mis met een spontane romantische date of een lief berichtje. 

Stier
Het is een verwarrende periode voor je. Eén (kleine) gebeurtenis heeft jouw leven op zijn kop gezet. Je probeert te bedenken wat je moet doen, maar dat is nog niet zo makkelijk. Jouw omgeving om hulp vragen helpt om de situatie van alle kanten te bekijken, maar vergeet vooral niet om jezelf te vertrouwen. Als je diep in je hart kijkt, wat voel je dan? Stiekem weet je het antwoord wel, nu is het de kunst om jezelf daarop te vertrouwen. 

Maagd
Alle begin is moeilijk. De eerste helft van september zal dan ook niet helemaal soepel verlopen. Je vindt het moeilijk om een balans tussen school en privé te vinden. Gelukkig herpak je je snel weer. De sleutel is relativeren, probeer je niet te druk te maken. Vergeet ook niet dat je best mag ontspannen, maar dat er ook écht gewerkt moet worden. 

Vissen
Als Vissen ben je een echte pleaser. Je vindt het moeilijk om de confrontatie aan te gaan. Maar, wat schiet je daarmee op? Wees niet bang om te zeggen waar het op staat. Je hebt er niks aan om er omheen te draaien of je anders voor te doen dan je bent. En als je het eenmaal hebt gezegd, zal je zien dat de ander echt niet zo reageert als je van tevoren dacht. 

Waterman
De zomer was leuk, maar nu is het toch echt uit met de pret. Al is het maar voor je bankrekening. De zomer heeft zijn sporen achtergelaten. Nu is het tijd om je weer te richten op serieuze dingen. School vereist de nodige aandacht, maar geld verdienen kan ook geen kwaad. Hoewel vakantie vieren natuurlijk leuker is, kan het ook een voldaan gevoel geven om goed en productief bezig te zijn. You go girl!

Steenbok
Jij hebt de neiging om weg te lopen voor je eigen problemen. Maar dat je doet alsof ze er niet zijn, betekent niet dat het er niet is. Wees eerlijk tegen jezelf! Als je het niet nu aanpakt, zal het je later weer inhalen. Je kunt namelijk niet je kop in het zand blijven steken. 

Boogschutter
Als Boogschutter ben je niet de meest open persoon. Je vindt het moeilijk om een ander toe te laten en je gevoelens te delen. Maar er is iemand die jouw muur wil doorbreken. Het is hartstikke eng dat iemand dichtbij komt. Laat je echter niet leiden door angst. Wie weet wat voor moois eruit voort komt! 

Beeld: iStock